FungaXim Recenzie – noua formulă naturală pentru curățarea adecvată a pielii!

Timp de citit: 5 min

FungaXim crema Recenzie România FungaXim este o nouă cremă pentru curățarea pielii. Producătorul este cunoscutul distribuitor al cosmeticelor organice destinate înfrumusețării naturale. Compania se numește ‘St. Gerard’ Ltd. Majoritatea produselor create de această companie au rol de dezinfectare activă a pielii sensibile a picioarelor și mâinilor.

Produsele se bucură de feedback pozitiv postat în recenziile, comentariile și mărturiile clienților, împărtășite de către aceștia pe forumuri online cu specific antifungic. Nu se fac referiri la niciun fel de probleme. Nu există mențiuni despre faptul că aplicarea zilnică a produselor ar provoca efecte adverse, reacții alergice sau că ar avea contraindicații.

Atenție: Fungaxim nu mai este disponibil pentru vânzare. Cel mai bun produs de pe piață în acest moment este crema Zenidol.

Crema de dezinfectare a pielii, FungaXim se aplică zilnic direct pe pielea afectată. Este recomandată respectarea prospectului pentru ca acțiunea cremei să fie deplină. Ingredientele sale organice sunt extract de mușețel (Chamomile Recutita), aloe vera (Aloe Barbadensis), frunze de salvie (Salvia officinalis tea leaves) și ulei de măsline.

Întrebări frecvente:

 • De unde poate fi cumpărată crema de dezinfectare a pielii, FungaXim, la un preț convenabil?
 • Pagina oficială oferă promoții regulate și discount de genul “Primiți 3 creme la preț de 2”?
 • Există posibilitatea achiziționării unor produse contrafăcute sub marca FungaXim de pe portalurile de vânzări online, precum Amazon, eMag, Alibaba, și AliExpress?

Producătorul ‘St. Gerard’ Ltd. sfătuiește clienții să cumpere crema FungaXim doar prin intermediul paginii web oficiale, unde prețul acesteia este foarte bun. Crema nu este disponibilă în farmacii sau în magazine de profil. Este necesar ca doritorii să completeze numele și numărul de telefon în formularul online disponibil pe site. Ulterior, vor fi contactați de un distribuitor autorizat pentru specificarea detaliilor de livrare. Produsul se achită ramburs în momentul primirii.

Aflați mai multe detalii în recenzia ce urmează despre crema FungaXim!

Ce este mușețelul și cum ajută la curățarea pielii?

crema, infecție fungică

Chamomile Recutita (mușețelul) este o plantă medicinală frecvent recomandată de medici pentru tratarea diverselor infecții. Una dintre cele mai întâlnite întrebuințări este pentru prepararea ceaiului. Este preferat pentru consumul zilnic datorită aromei plăcute și gustului pe care îl are decoctul. Gustul este și mai plăcut dacă se adaugă câteva lingurițe de miere. De-a lungul anilor, planta cu flori a devenit o materie primă valoroasă pentru industria chimică și a cosmeticelor. Foarte multe produse au în compoziție mușețel. Majoritatea acestora sunt creme pentru dezinfectarea pielii, diverse produse pentru îngrijirea pielii-scrubs, măști pentru ten, măști pentru detoxifiere și unguente pentru articulații.

Toți reprezentanții genului Chamomile sunt excelenți agenți antibacteriani și antiinflamatori.
Sunt foarte indicate și pentru un somn de calitate. Planta are efect relaxant asupra minții și corpului, inducând relaxarea și reducând starea anxioasă. Înainte de somn, încercați să beți o ceașcă cu ceai preparat din mugurii florii de mușețel. Când consumul regulat este combinat cu plante picante, precum turmeric, se consideră că au fost luate toate măsurile anti-virale.

Cum să preparați o ceașcă de ceai din mușețel:

 • Încălziți cantitatea de apă pregătită-aproximativ 1 litru.
 • Măsurați 2 linguri de muguri și frunze de floare uscată de mușețel sau 4 linguri de floare proaspătă.
 • Puteți adăuga mai mult, dacă doriți ca ceaiul să fie mai puternic.
 • Adăugați apă fiebinte, dar nu fiartă.
 • Se acoperă și se așteaptă 5 minute pentru prepararea unei infuzii, după care vă puteți bucura de o ceașcă de ceai relaxant. Se adaugă o lingură de miere pentru a fi mult mai plăcut!

Ce spun clienții despre crema FungaXim în comentariile și recenziile lor?

FungaXim comentariile și recenziile

FungaXim este o cremă naturală pentru curățare, frecvent utilizată pentru pielea picioarelor. Hrănește și hidratează stratul epidermic uscat al picioarelor persoanelor care au suferit de infecții fungice.
Producătorul este cunoscuta companie de produse cosmetice naturale ‘St. Gerard’ Ltd. Acesta se bucură de recenzii pozitive postate în feedback-ul și mărturiile clienților pe forumuri de frumusețe și bunăstare.

FungaXim este foarte cunoscută în Europa, mai ales în România. Statisticile motoarelor de căutare arată că persoanele caută frecvent expresii de genul ‘preț FungaXim’, ‘prospect FungaXim’, ‘păreri FungaXim’, ‘preț FungaXim farmacia Tei’, ‘preț unguent FungaXim’, ‘FungaXim în farmacii’.
Nu au fost raportate comentarii negative referitoare la eventuale efecte adverse, contraindicații sau reacții alergice ale cremei naturale FungaXim.

Iată ce enumeră clienții în recenziile și comentariile postate pe forumuri online ca fiind principalele beneficii/avantaje ale cremei FungaXim:

 • Formulă naturală pentru hidratatea pielii uscate a picioarelor ce conține mușețel și aloe vera;
 • Fără efecte adverse sau contraindicații cunoscute;
 • Curățare delicată a pielii picioarelor;
 • Preț bun al cremei FungaXim, disponibil pe pagina web oficială;
 • Livrare discretă și raport foarte bun calitate-preț.
Rețineți! Lipsa raportărilor în comentariile și recenziile clienților privind posibile contraindicații ale cremei FungaXim nu implică imposibilitatea inexistenței acestora. Vă rugăm să respectați instrucțiunile de folosire care se găsesc în ambalajul produsului.

Cum se aplică crema – instrucțiunilor de utilizare?

instrucțiunilor de utilizare

Este necesară respectarea instrucțiunilor din manual pentru ca FungaXim să aibă efectele așteptate, dar și pentru evitarea apariției unor posibile efecte adverse nedorite.
Produsul trebuie păstrat într-un loc întunecos și la o temperatură medie.

Cum se aplică crema FungaXim:

 1. Aplicați de două ori pe zi (dimineața și seara) pe pielea spălată în prealabil.
 2. Masați cu mișcări circulare delicate și lăsați crema FungaXim să pătrundă în straturile pielii picioarelor.
 3. Repetați procedura timp de 30 zile consecutive.

Principalele ingrediente ale cremei FungaXim?ingrediente

Conform site-ului oficial al producătorului „St. Gerard ”Ltd., crema FungaXim conține doar ingrediente naturale, care au fost crescute într-un mediu asemănător habitatului lor natural.

Ingredientele sunt hipoalergenice și pot fi aplicate în siguranță zilnic de către oricine.

Iată care sunt principalele ingrediente din formula naturală FungaXim:

 • Extract de muguri de flori de mușețel: inhibă dezvoltarea organismelor bacteriene pe pielea picioarelor. Curăță pielea și porii săi, restabilind structura și textura normală.
 • Extract de suc de aloe vera: înmoaie și exfoliază pielea.
 • Extractul de frunze de salvie (Salvia Officinalis): calmează stratul epidermic superior și elimină mirosul neplăcut.
 • Extract de ulei de măsline european: induce o aromă plăcută.

Cum să cumpăr crema FungaXim? Se gaseste in farmacie si care este pretul?

Cum să cumpăr crema FungaXim, pret

Producătorul recomandă clienților să cumpere soluția de curățare a pielii numai prin intermediul site-ului oficial. FungaXim nu este disponibil în farmacii sau magazine comerciale. În situația în care această cremă există în farmacii sau magazine comerciale, cel mai probabil avem de-a face cu produse contrafăcute. Pagina web licențiată oferă un preț de top al cremei originale FungaXim, care nu se modifică de la o țară de distribuție la alta, doar se recalculează în funcție de moneda locală a țării respective.

Iată cum puteți comanda crema FungXim în 3 pași simpli:

 1. Introduceți numele și numărul de telefon curent în formularul online disponibil pe site-ul oficial al creme;
 2. Primiți un apel de la un reprezentant al companiei de distribuție și specificați detaliile de livrare;
 3. Obțineți crema FungaXim, achitați ramburs și restabiliți textura normală a pielii picioarelor!

Nu uita niciodată de starea picioarelor tale!

fungaxim, piele moale, picioare

Pare că nu acordăm o atenție deosebită pielii picioarelor noastre, deși este la fel de importantă pentru corpul nostru, picioarele fiind responsabile cu mobilitatea și stabilitatea acestora.

Asigurați-vă că beneficiază de îngrijirea zilnică atât de necesară!

FungaXim este o cremă naturală pentru curățarea pielii, cu o formulă naturală de dezinfectare. Majoritatea recenziilor și comentariilor FungaXim postate pe forumurile online sunt pozitive. Nu există reclamații privind posibile efecte secundare. Clienții sunt încântați de faptul că site-ul oficial oferă un preț bun al cremei. Produsul nu este disponibil în farmacii.
Atenție: Fungaxim nu mai este disponibil pentru vânzare. Cel mai bun produs de pe piață în acest moment este crema Zenidol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.