Cum vă poate ajuta echipa Frumusețe-Sănătate să rămâneți în siguranță în timpul crizei Coronavirus?

Dragi Frumusețe-Sănătate Cititori,

Vă mulțumim că vă petreceți, timpul dumneavoastră prețios, alături de noi. Înseamnă foarte mult, în special într-o astfel de situație fără precedent, cea în care se află astăzi întreaga lume. De la apariția noului coronavirus (COVID-19) în lume, echipa noastră a fost și este la curent cu ce se întâmplă, asigurându-se că tot ceea ce citiți este relevant și sigur în circumstanțe neprevăzute. Destul de interesant este faptul că echipa noastră se asigură de binele tuturor, atât de al fiecăruia dintre noi, cât și de cei dragi, stabilind o politică a ‘lucrului de acasă’ chiar înainte ca acest lucru să fie legiferat. Suntem mândri de asta și credem că ne va ajuta să ne confruntăm mult mai bine cu situația dată.

De obicei, v-am recomanda idei despre cum să aveți un somn liniștit sau cum să fiți într-o formă fizică de invidiat. Aceste lucruri sunt la fel de importante, dar noi subiecte ne preocupă în această perioadă, subiecte care privesc COVID-19, măsurile de siguranță necesar a fi aplicate. Asta ar trebui să fie prioritatea nr. 1, nu doar pentru noi și pentru cititorii noștri, dar pentru toată lumea.
Echipa noastră a colectat informații utile pentru toate categoriile de vârstă.

Iată 3 sfaturi utile, pe care le considerăm cele mai importante, necesar să le urmeze fiecare dintre noi:

  • Limitați contactele cu alte persoane și luați măsura distanțării sociale. Dacă este nevoie să stați la rând la supermarket, păstrați distanța față de celelalte persoane. Protejați-i pe cei în vârstă.
  • Rămâneți acasă, dar efectuați exerciții fizice. Vă recomandăm să mâncați sănătos. Unele persoane pot resimți un nivel ridicat de stres, din această cauză consumând alimente tip fast-food. Vă rugăm, nu fiți una din acele persoane. Exercițiile fizice vă vor ajuta să vă mențineți în formă pe durata carantinei/izolării și vă vor ajuta să produceți hormonul fericirii pentru a avea o dispoziție cât mai veselă. Poate fi dureros, dar merită.
  • Creați-vă propriul birou. A lucra de acasă poate fi o provocare pentru multe persoane. Cu animăluțe, precum câini, pisici, dar și cu copii în jurul dumeavoastră, atenția poate fi distrasă. Așa că, luați măsuri pentru a vă crea propriul birou, comunicați acest lucru familiei, pentru ca toată lumea să fie fericită.

Ce măsuri am luat pentru ca cititorii noștri să se simtă în siguranță?

Suntem conștienți cu toții că în astfel de circumstanțe imprevizibile, chiar și cei mai calmi oameni se pot panica. Dar atâta timp cât vom păstra distanța fizică față de celelalte persoane și vom încerca să ne calmăm, totul va reveni la normal mult mai repede. Echipa noastră a urmărit atent tot ceea ce s-a discutat despre noul coronavirus, atât la nivel național, cât și internațional, și dorim să vă aducem la cunoștință ce măsuri am luat pentru ca cititorii noștri să se simtă în deplină siguranță.

Suntem încântați să vă spunem că suntem printre primii care am luat astfel de măsuri:

  • Am publicat o serie de materiale privind anumite subiecte care au legătură cu COVID-19. De exemplu, 9 alimente pe care ar trebui să le consumi pentru creșterea imunității.
  • Echipa noastră a ținut pasul cu lansarea pe piață a unor produse organice care vă pot ajuta. Acestea pot fi comandate pe site-urile lor oficiale. Am verificat, de asemenea, dacă livrarea are loc cu evitarea contactului fizic, fapt valabil pentru toate livrările în această perioadă.
  • Urmărim zilnic îndeaproape feedback-ul, gândurile și opiniile utilizatorilor și cititorilor. Cele mai multe dintre ele sunt legate de soluții noi de siguranță și igienă necesare pentru locuințe, cum ar fi un dezinfectant pentru mâini DIY (preparate în propriul cămin). Mulți utilizatori sugerează că gelul cu Aloe Vera este o alternativă naturală bună de utilizat atunci când pregătești aceste soluții.

Vă rămânem la dispoziție în cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri.
Rămâneți sănătoși!

Toate cele bune,
Echipa Frumusețe-Sănătate