Despre Noi

Frumusețe și sănătate

Frumusețe și sănătate în noi!

Frumusete-Sanatate.com este un portal de informare și educație digitală, al cărui scop principal este de a prezenta materiale informative și recenzii de produse. Acestea se referă la următoarele subiecte incluse în domeniul stilului de viață ecologic și la metodele de influență a stilului de viață natural:

Frumusețe: Estetica este importantă din toate punctele de vedere. Toată lumea vrea să se bucure de o piele moale și netedă pe față și pe tot corpul. Pe lângă faptul că vă hrăniți părul pentru a vă face părul elastic și hidratat corespunzător

Sănătate: Nu există nicio persoană care să nu dorească să se bucure de o bună vitalitate și libertate de mișcare. Și acest lucru se realizează printr-un stil de viață sănătos și ascultând nevoile individuale ale corpului.

Pierderea în greutate: Activitatea metabolică și senzația de sațietate pot fi, de asemenea, subiectul expunerii vizate prin nutriție naturală și exerciții fizice regulate.

Detoxifiere: existența într-un mediu urban cu ritm rapid expune corpul nostru la un bombardament constant de radicali liberi și particule fine de praf. Calitatea alimentelor din magazine poate fi de obicei pusă la îndoială. Bacteriile și toxinele periculoase pentru tractul gastro-intestinal se dezvoltă adesea în ele. Fiecare organism trebuie să curețe ficatul din când în când.

Intimitate: Relațiile romantice dintre sexe l-au entuziasmat pe om încă de la începutul existenței sale. Există multe modalități naturale de a afecta libidoul și de a spori activitatea metabolică responsabilă pentru alimentarea cu sânge a organelor. Majoritatea oamenilor pur și simplu nu au aflat încă despre ele.

Alte subiecte legate de modul natural de viață: modul în care se simte corpul poate depinde de fiecare parte a acestuia și de sistemul său adiacent. Nicio informație nu este de prisos.

Să fim frumoși și sănătoși cu natura și darurile ei – Scopul nostru!

Scopul principal al portalului de informații Frumusete-Sanatate este de a oferi articole utile și recenzii de produse bio-cosmetice. Echipa noastră este formată din mai mulți oameni urbani tineri, dar experimentați și entuziaști. Încercând să trăim cât mai bine și pe deplin, am ajuns la următoarele concluzii:

  1. Aspectul estetic bun și sănătatea se realizează printr-o simbioză a metodelor naturale și a progreselor științifice.
  2. Fericirea se realizează atunci când principiile societății moderne sunt combinate cu bune practici și tradiții stabilite.
  3. Individul completat este cel care este informat permanent și lucrează asupra lui însuși.

Fiecare dintre membrii echipei de redacție a Frumusete-Sanatate este educat în mod constant pe diferite teme. Intră în domeniul stilului de viață ecologic. Suntem oameni de știință, autori, nutriționiști și culturologi. În plus, am construit deja personalități cu familia și prietenii. Dar există și un copil curios care trăiește în noi. Și nu vrea să înceteze să privească lumea cu ușurință, uimire și sete de cunoaștere.

Ne străduim să descoperim minunile naturale ale Mamei Natura și să învățăm aplicarea lor reală prin metodele de biologie, tehnologie, cosmetologie și nutriție. Și apoi să împărtășim ceea ce am învățat cu dvs. – consumatorii!

Pentru ca toți împreună să construim o Mâine mai frumoasă și mai sănătoasă!

Iată câteva detalii suplimentare pentru fiecare dintre noi:

 Mădălina Bucur, 34 de ani – Redactor-șef și autor:

 Mădălina BucurZâmbitorul Mădălina are deja o diplomă de licență în kinetoterapeut de la Universitatea de Medicină din București. După ce a reușit să-i ajute pe mulți să simtă deplina libertate de mișcare și să experimenteze posibilitățile corpului lor, astăzi este și mamă. Pe lângă sarcina dificilă de a-și crește fiica, și-a extins și mai mult cunoștințele prin înscrierea la Cosmetice medicale. Și din nou la MU – București! Mădălina a contribuit mult timp la mai multe publicații de sănătate. În timpul liber iubește plimbările în natură, excursiile în locuri noi și necunoscute din România, vinul îmbătrânit și teatrul!

Dumitru Zugravescu, 29 – Editor pentru „Frumusețe”, „Sănătate” și „Influențarea apetitului” și autor

Dumitru ZugravescuDumitru este băiatul obraznic al echipei căruia îi place să ne informeze despre noile tendințe în domeniul nutriției și bio-cosmeticelor. Putem spune cu mândrie că în urmă cu câțiva ani a reușit să finalizeze programul de licență în Istoria Artei și Managementul Artei la Noua Universitate din România. De asemenea, a lucrat în domeniul managementului sănătății. Acesta respectă principiile profesionalismului strict și al onestității fără compromisuri. Este un cunoscător al cinematografiei, artei și iubește să viziteze galerii de artă din întreaga lume!

Cătălina Baciu , 23 de ani – Editor la „Detoxifiere”, „Intimitate”, „Altele” și Autor

Cătălina BaciuCătălina este cel care aduce o notă de culoare și aventură echipei noastre editoriale. Deși este un fel de nebunie, în prezent își finalizează diploma de licență în „Tipărire și jurnalism de agenție” la Universitatea din București. Este bloggeră de vocație, dar are și câțiva ani de experiență ca autor în presa digitală și scrisă serioasă. Când nu este ocupată să cerceteze informații și fapte despre metodele naturale de expunere la corp, o veți găsi cu o ceașcă de cafea și o carte. Hobby-urile ei includ totul în domeniul benzi desenate și science fiction.

Frumusețea și sănătatea vin din interior!

Frumusețea și sănătatea vin din interior!

Echipa noastră va accepta cu plăcere toate întrebările cu privire la subiectele pentru care scriem și publicăm materialele noastre. Nu vă fie rușine să ne contactați și să scrieți toate întrebările care vă interesează. Puteți face acest lucru prin intermediul informațiilor furnizate în secțiunea Contacte.

Amintiți-vă că felul în care privim este reflectarea externă a sinelui nostru interior!

Vă oferim mai multe articole de autor care cu siguranță vă vor fi utile din blogul nostru: