7 sfaturi despre cum să faci sex mai bun – Misiune posibilă

Timp de citit: 5 min

sex mai bun, sfaturi

Toată lumea vrea să facă sex mai bun. Cu greu vei întâlni pe cineva care nu vrea să-și îmbunătățească abilitățile de a face dragoste. Oamenii care se află în relații de lungă durată sunt adesea îngrijorați că nu își desfășoară cel mai bine în pat. Libidoul scăzut indus de anxietate duce adesea la probleme, cum ar fi disfuncția sexuală erectilă sau completă, depresia și ejacularea precoce. Dar este timpul să stai pe spate și să te relaxezi!

Una dintre cele mai populare dezbateri din cultura pop din 2024 este planificată versus sexul spontan. Care este mai bun? Ei bine, ca și în cazul oricărei alte forme de intimitate, ambele au avantajele și dezavantajele lor. Mulți cred, de asemenea, că vor fi mai atractivi dacă au mușchi mai slabi și mai puternici. Dar există multe modalități de a îmbunătăți intimitatea dintre parteneri. Nu există niciun motiv pentru a avea episoade de hipertensiune arterială peste el. Tratează-ți pe celălalt cu niște tentații dulci sănătoase, trezindu-le cu ușurință. Nu uitați să vă concentrați pe preludiu!

Mulți cred în mod fals că nu este important pentru bărbați. Dar acest lucru pur și simplu nu este adevărat. Preludiul bun funcționează pentru nivelul adecvat de entuziasm al ambilor parteneri. Te poate introduce în groove și te poate face să simți și mai multă plăcere în timpul actului în sine. Îl puteți îmbunătăți, folosind o varietate de soluții de virilitate organică. O alegere bună este capacele BlackMaca – au o compoziție complet naturală și un preț excelent.

Cum să faci sex mai bun și mai interesant? Care este mai bine – intimitatea planificată sau spontană? Cât de important este preludiul? Care sunt cele mai bune produse pentru îmbunătățirea potenței și a rezistenței?

Aflați mai jos cele mai bune 7 sfaturi pentru a face sex mai bun!

Sexul planificat versus sexul spontan – care dintre ele este mai incitant

Sexul planificat versus sexul spontan

Sexul spontan poate fi o experiență fantastică pentru ambii parteneri. Îl poți descrie ca pe un orgasm ușor de obținut după o explozie de pasiune. Potrivit unui studiu la o universitate germană, acesta este însă un mit complet. Este adesea idealizată, ca rezultat al unei percepții distorsionate asupra mass-media.

Se pare că sexul planificat este mult mai satisfăcător decât întâlnirile accidentale în dormitor. Nimeni nu spune cum ar trebui să fie planificat, atâta timp cât cele două părți sunt de acord în privința asta, spune un articol savant, publicat în „The Journal of Sex Research”. Și de obicei apare în relațiile de lungă durată, făcându-i pe cei din ele să se simtă bine cu privire la viață.

Dacă ești unul dintre cei care cred că plăcerea de a face sex cu un partener se va estompa în timp, ar trebui să-ți schimbi rapid punctul de vedere. Dimpotrivă, cuplurile care respectă dorința și satisfacția sexuală reciprocă rămân mai mult timp împreună. Sau crezi că planificarea unui program intim îi ia din valoarea picantului? Luarea în considerare a dorințelor dumneavoastră arată că sunteți în căutarea unor tratamente eficiente și a unei satisfacții comune. Înseamnă că prețuiești calitatea în detrimentul cantității.

Experții în sexologie ne sfătuiesc să facem următoarele pentru a îmbunătăți sesiunile intime planificate:

  • Folosește limbajul, ca instrument de comunicare a dorințelor tale, înainte de a te culca;
  • Acordați atenție detaliilor decorului – muzică, îmbrăcăminte, mâncare și băuturi;
  • Nu vă fie teamă să experimentați dacă partenerul dvs. este de acord;
  • Lasă preludiul să aprindă scânteia pasiunii;
  • Aveți mult contact fizic înainte de sesiune – Atingeri, îmbrățișări și mângâieri;

Importanța preludiului pentru un sex mai bun

preludiului, sex

Experții, precum sexologul american David Schnarch, spun că preludiul este mult mai excitant, mai intim și mai conectator decât actul sexual propriu-zis. În timpul jocului dragostei, ne dezvăluim cu adevărat partenerului nostru. Acest lucru ne oferă capacitatea de a contopi, atât fizic, cât și spiritual. Multe produse care te pot ajuta să te simți mai bine conectat cu partenerul tău. Poți încerca să Eroxel organic pentru a te entuziasma atât pe tine, cât și pe partenerul tău înainte și în timpul intimității.

Preludiul este foarte valoros în relațiile pe termen lung. Ne distrage atenția de la stresul cotidian și ne trimite în lumea adevăratei pasiuni. Preludiul este o necesitate dacă vrei să te bucuri de sex intens. Când te concentrezi asupra ei, plăcerea crește încet și este mult mai mare decât câteva săruturi tandre și doar revenirea la elementele de bază. Aceasta este, de asemenea, o modalitate bună de a vă face partenerul să se simtă în siguranță și de a elimina ejacularea precoce și disfuncția sexuală.

Iată cum să vă bucurați de un preludiu cu adevărat interesant:

  • Cunoașteți zonele erogene ale partenerului dvs. și acordați atenție acestora.
  • Nu juca după carte – folosește-ți intuiția.
  • Asigurați-vă că vă aflați într-un mediu sigur și relaxat.

Mai jos am compilat 7 sfaturi despre cum să faci sex mai bun în viața de zi cu zi și relația pe termen lung:

#1. Masați unul pe altul – Atingerea contează

femeie îl masează pe bărbat

Unul dintre punctele de plecare populare pentru o noapte fierbinte și pasională este masajul reciproc. O varietate de sfaturi pentru masajul erotic și masajul tantric câștigă popularitate. S-a impus ca o tehnică erotică sigură pentru a obține plăcerea sexuală maximă. Uneori, masajul clasic obișnuit asigură și el același efect. Partenerii se dezbracă, se ating ușor, pielea mâncărime și senzualitatea este deblocată. Masajul se duce incet in zonele erogene, dupa care cu siguranta vei fi pregatit pentru marele O. Poti face rezultatele si mai bune luand pastilele MaxRoar.

#2. Încercați o locație nouă

Încercați să jucați jocul dragostei într-un loc nou. De exemplu – în drum spre casă, în mașină, când ușa garajului este închisă. Sau odată ce intri în casă, pe hol, chiar în spatele ușii din față. Indiferent dacă stai în același loc după preludiu sau îl folosești, ca o încălzire, și apoi te muți în dormitor sau în altă parte – alegerea este în întregime a ta. O modalitate excelentă de a evita orice ejaculare precoce și disfuncția sexuală este prelungirea plăcerii cu organice Love X.

#3. Căzuți, atingeți și fiți senzuali

sex senzual, cuplu

Când ai încredere și te dedici complet simțurilor tale, poți simți fiecare mic detaliu al facerii dragostei. Fiecare emoție și atingere devin mai puternice și mai intense. Acest lucru este valabil și pentru sunet, aromă și atingere. Așadar, stinge luminile și lasă-ți simțurile să te ghideze. Acest lucru te va stimula foarte mult. Încă un lucru care va condimenta lucrurile înainte de sex este utilizarea regulată a pastilelor Uromexil Forte.

#4. Dă muzica mai tare

Porniți muzica tare, astfel încât să puteți simți basul. Acest lucru vă va ajuta să vă concentrați asupra ritmului muzicii și asupra corpului și vibrațiilor partenerului dvs. Amândoi veți exista într-o lacună spațiu-timp, concepută exclusiv pentru voi. Dați mai multe nuanțe erotice experienței, folosind Tostoy pentru a încălzi lucrurile!

#5. Afișează-ți afecțiunea

Sexul poate fi inițiat cu câteva gesturi semnificative. Pentru toți cei care au din când în când gânduri murdare, acesta este un început perfect în livrare. Dar și – în primirea plăcerii amoroase. Când știi exact ce l-ar entuziasma pe partenerul tău și l-ar satisface, îl poți surprinde cu câteva afirmații seducătoare directe. Sau intră în rolul de vis. Acest gest va avea, fără îndoială, un efect uluitor. De asemenea, poți să te asiguri că timpul sexy nu este pierdut prin creșterea rezistenței și virilității cu pastilele Erectil.

#6. Joacă-te cu zonele erogene

zone erogene, femeie mușcă bărbat

Este important ca orice preludiu să cunoască zonele erogene ale partenerului tău. Prost în jurul gâtului, urechilor și abdomenului. Totuși, nu începe direct de la ele la începutul preludiului. Prelungiți actul de a face dragoste. Multe femei iubesc și când partenerul lor le sărută ușor pe gât și pe urechi, deoarece sunt deosebit de sensibile la atingere. Face pielea de găină întregului corp cu excitare. Apoi poate trece la sâni, inclusiv la sfarcurile, abdomenul și interiorul coapselor. Faceți excitația și mai puternică cu pastilele ManBuilder.

#7. Scoate hainele încet!

În loc să vă rupeți hainele unul altuia rapid (ceea ce uneori este destul de incitant), vă puteți da jos fiecare piesă de îmbrăcăminte. Desigur, partenerul tău ar trebui să facă același lucru pentru tine. Poți chiar să „dorești” un detaliu și să lași, de exemplu, tocuri înalte sau jartiere și șosete sexy… Mulți se entuziasmează purtând o singură piesă de îmbrăcăminte. Asigurați-vă că disfuncția erectilă și problemele de prostată nu stau în calea pasiunii. Luați Start Erotique pentru a preveni acest lucru.

Lubește-te pe tine însuți, partenerul tău și corpul tău

sex mai bun, cuplu fericit

Să ai o sănătate bună a reproducerii înseamnă să ai grijă de bunăstarea ta psihologică, fizică și emoțională. Încearcă să-i amintești partenerului tău să aibă grijă și de el. Virilitatea și excitarea merg mână în mână cu securitatea pe care o simțim într-o relație. Asigurați-vă că vorbiți pe larg și că vă cunoașteți mental. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să aflați despre fanteziile intime ale celuilalt semnificativ. Și vei fi mai predispus să-l împărtășești și pe al tău. Cheia este să te iubești pe tine însuți. Te va învăța cum să-i iubești pe alții cu adevărat!

>>Pentru mai multe articole interesante, vizitați secțiunea Blog!<<

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *