5 moduri de a îmbunătăți intimitatea și calitatea vieții sexuale

Timp de citit: 5 min

5 moduri de a îmbunătăți intimitatea și calitatea vieții sexuale

Studiile clinice demonstrează legătura strânsă dintre sexul obișnuit și intimitatea mai strânsă între partenerii unei relații. A te simți conectat cu persoana de lângă tine se realizează de obicei prin conversație. Sau prin faptul că nu vă este frică să vă împărtășiți cele mai lăuntrice fanteziile secrete cu el sau ei. Acest lucru este valabil pentru genul mai blând, precum și pentru bărbați.

A te face atractiv pentru cel de care ești atras nu se realizează doar prin pierderea în greutate sau construirea mușchilor. Sigur, este posibil să ai pielea strălucitoare, dar acest lucru nu te va ajuta să scapi de a te simți deprimat dacă nu ești mulțumit în pat. Există multe moduri de a reaprinde scânteia înapoi în pat. Unul dintre ei este să fii deschis cu privire la ceea ce te deranjează. Și să fii profund interesat să afli același lucru despre partenerul tău.

Mulți oameni suferă de disfuncție sexuală și erectilă. Unele dintre cauzele care stau la baza acestui lucru sunt adesea psihologice. Altele pot implica epuizare excesivă, stres și plictiseală simplă. Sexul nu este ceva care ar trebui să fie neinteresant. Așa că asigurați-vă că încercați lucruri noi din când în când. O altă modalitate de a face dragoste dulce și pasională este să luați produse naturale care stimulează libidoul. Nu au niciunul dintre efectele secundare ale pilulei albastre sau ale medicamentului. Una dintre cele mai bune este capsulele Black Maca.

Cum să fii mai bine în pat? Sunt intimitatea și sexul nostru la fel? Ar trebui să încerc să fiu mai activ în pat? Cum să elimini disfuncția erectilă și sexuală?

Aflați mai jos cele 5 moduri de a îmbunătăți intimitatea și calitatea vieții sexuale!

Intimitatea – Cum este legată de sexul bun?

Intimitatea

Când vine vorba de intimitate, adesea o echivalăm cu sexualitatea. Dar sexul poate fi o formă separată de intimitate. Putem fi sexuali fără a fi intimi. Si invers. Intimitatea pur fizică ca prieteni cu beneficii sau aventuri de o noapte nu evocă neapărat un sentiment de intimitate, căldură și încredere. Dar cu siguranță le poate beneficia! Desigur, poți oricând să-ți condimentezi relația cu ajutorul produselor bio, precum creme ManBuilder.

Adevărata natură a intimității este cunoașterea completă a personalității celuilalt. Aceasta include sentimentele, gândurile și căutarea sufletului lui. Acest lucru necesită timp pentru că nu se întâmplă cu o singură conversație, o zi plăcută sau menținerea unei relații unilaterale. Cu toții îl căutăm pentru că avem nevoie de el. Dar o găsim din ce în ce mai puțin. De ce? Adevărata intimitate cu celălalt poate fi uneori terifiantă. Procesul de învățare necesită deschidere reciprocă, vulnerabilitate și partajare.

Suntem capabili să permitem altuia să ne cunoască mai bine decât ne cunoaștem noi înșine? Iată câteva sfaturi de la psihologi experți despre cum să o obții cu ușurință!

  • Fii intim din punct de vedere fizic cu persoana respectivă – îmbrățișează, sărută și ține-te de mână.
  • Permite-ți să fii vulnerabil pentru a lăsa persoana de lângă tine să se simtă în siguranță.
  • Intimitatea emoțională se bazează pe încredere, confort și sensibilitate.
  • Psihologică Intimitatea se bazează pe împărtășirea gândurilor.
  • Intimitatea spirituală înseamnă să ne îmbogățim unul pe altul și să dai sens și scop vieții.

Viața sexuală de calitate și satisfacția reciprocă se bazează pe intimitate

Viața sexuală de calitate

Sexul este una dintre cele mai intime experiențe care se pot întâmpla între două persoane. Reunește, unește, împacă și dă căldură. Dar ceea ce faci după sex poate fi foarte important în construirea unei intimități esențiale între voi. Stânjenirea după sex se întâmplă cu o mulțime de cupluri, indiferent dacă relația lor este recentă sau veche și de lungă durată. Mulți parteneri se întorc de cealaltă parte după sex și adorm instantaneu. Adevărata intimitate se pierde, ceea ce face cuplul și mai devotat unul față de celălalt.

Un alt motiv al lipsei de intimitate de calitate este refuzul de a vorbi deschis despre problemele din pat. În timp ce bărbații sunt mai reticenți în a se atașa emoțional, femeile se sfiesc adesea să spună că sunt nemulțumiți din punct de vedere sexual. Acest lucru poate duce la multe probleme în viitor. Fiziologia feminină este puțin mai complicată decât cea masculină. Și fiecare persoană este diferită. Vorbește cu partenerul tău deschis despre ceea ce îți readuce mojo-ul intim. Rezultatele pot fi uimitoare!

Iată câteva sfaturi de bază despre cum să obțineți o adevărată satisfacție reciprocă în pat:

  • Sexul tantric ne sfătuiește să respirăm mai adânc în timpul intimității pentru a trezi și a ne trezi mai repede.
  • Opriți televizorul și telefonul mobil pentru a minimiza distragerile.
  • Evitați să vă gândiți la muncă și concentrați-vă doar asupra partenerului dvs.
  • Ochii larg deschiși din când în când – acest lucru excită partea limbică a creierului.
  • Nu sunt permise animale de companie – este timpul doar pentru tine și pentru mine.

Acestea sunt cele 5 moduri de a îmbunătăți intimitatea și calitatea vieții sexuale, potrivit experților:

#1. Completați-vă unul pe altul și arătați că sunteți mulțumiți de ceea ce se întâmplă

Completați-vă unul pe altul

Este bine să împărtășești când experiența sexuală este bună. Bărbații trebuie să fie apreciați de jumătatea lor mai blândă. Acceptarea indiferentă a eforturilor lor le poate răni grav sentimentele. Consecințele pot fi severe și foarte toxice. Lipsa pe termen lung a complimentelor poate duce chiar la dezinteres și la cazuri de disfuncție sexuală sau erectilă prematură. Bărbații, pe de altă parte, își pot îmbunătăți performanța luând substanțe de îmbunătățire a performanței masculine sigure și organice, cum ar fi Eroxel.

#2. Rămâneți conectat și atașat fizic pe tot parcursul zilei

Îmbrățișează, arată tandrețe și dorință de intimitate înainte și după sex. Este doar o parte a relației dintre doi oameni, care nu se termină cu un punct culminant. Intimitatea se construiește prin căutarea unui contact fizic constant cu corpul celuilalt pentru a-i simți energia, vibrația și emoția. Încercați să mergeți mână în mână, sărutăți obrazul și să fiți în general cald față de partenerul dvs. O altă modalitate de a face acest lucru este să te trezești de mai multe ori în timpul zilei. Una dintre cele mai populare soluții de plăcere reciprocă în 2021 sunt pastilele Uromexil Forte.

#3. Găsiți echilibrul perfect între sunet și tăcere în timpul sexului

sunet și tăcere

Chiar dacă suntem mai conservatori, nu ar trebui să fim prea liniștiți în timpul sexului. Acest lucru ne va ajuta să construim o relație mai durabilă și să stârnim cealaltă parte. Trebuie să spunem ce simțim și ce nu ne place și să vorbim despre plăcerea pe care o simțim. Nu contează dacă ne exprimăm prin cuvinte, gemem sau demonstrăm acest lucru cu o satisfacție vizibilă în timpul actului sexual. Acest lucru îi va ușura pe partenerii noștri și îi va ajuta să renunțe. De asemenea, va reduce disfuncția sexuală. De asemenea, puteți obține o plăcere reciprocă mai bună cu efectele senzuale ale Gelului Love X.

#4. Lingura în timp ce se îmbrățișează

Oamenii de știință au demonstrat că îmbrățișarea și îmbrățișarea în stilul lingura produce un hormon care crește intimitatea. De asemenea, dorința ambilor parteneri de dragoste. Când sunteți aproape unul de celălalt în acest fel, apropierea emoțională crește de câteva ori. În acest fel, corpurile se potrivesc împreună ca niște vase sculptate pentru a se potrivi unele cu altele. Potrivit unor legende urbane, dacă dormi în poziție de lingura, dragostea ta va dura pentru totdeauna. Luarea capsulelor TestoY pentru o potență masculină și rezistență crescută va ajuta, de asemenea!

#5. Dormiți întotdeauna împreună în același pat

Dormiți întotdeauna împreună

A dormi singur după sex este poate cel mai mare dușman al intimității. Dacă sunteți un cuplu nou, aceasta nu ar fi o problemă. Dar dacă relația voastră merge așa de mult, probabil că ar fi un obstacol pentru un pas mai serios. Somnul este unul dintre cele mai intime acte ale ființelor umane și animalelor. Dorința de a împărtăși acest moment intim de slăbiciune și vulnerabilitate cu o creatură sau ființă, importantă, pentru tine, înseamnă mult. Și veți avea întotdeauna șansa de a vă bucura de mai multă distracție în dormitor împreună când utilizați Max Roar.

A fi intim te ajută să obții o mai bună satisfacție sexuală!

bună satisfacție sexuală

Nu există nimic, precum să te simți iubit și în siguranță în îmbrățișarea partenerului tău. Acest lucru vă va face să vă relaxați mai ușor și să învățați să împărtășiți momente de plăcere mai mare în pat. Nu lăsa pasiunea să scape și să se acru din relația ta. Fii curajos să-ți reverse sufletul și intimul dorit. Acest lucru poate funcționa numai în beneficiul tău. De asemenea, reasigură-ți pe cel semnificativ că îi merge bine în pat. Va crea un sentiment de confort și vă va ajuta să încercați lucruri noi împreună. Experimentează și bucură-te de corpul tău la maxim. De asemenea, vă va reconecta sufletele!

>>Pentru mai multe articole interesante, consultați secțiunea noastră de blog<<

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *