Contacte

contacte Frumusete-Sanatate.com

Distribuiți frumusețea și sănătatea cu noi!

Frumusete-Sanatate.com este o platformă ușor de utilizat. Ne străduim să oferim cele mai exacte și corecte informații despre produsele pe care le testăm. Fiecare dintre ele a fost testat personal de un reprezentant al echipei noastre editoriale.

Sperăm că informațiile prezentate, atât în ​​articole, cât și în recenziile noastre, vă vor fi utile. Facem tot posibilul pentru ca propria experiență cu produsele, ca clienți dintr-o țară modernă, să fie cât mai satisfăcătoare posibil!

Nu ezitați să contactați echipa noastră dacă aveți întrebări cu privire la materialele trimise în scopuri educaționale sau informative. Puteți face acest lucru și în oricare dintre următoarele ocazii:

  • Doriți să împărtășiți opinia și experiența dvs. personală cu mărcile și produsele prezentate;
  • Aveți informații suplimentare despre produsele și dispozitivele bio-cosmetice sau despre subiectul articolelor educaționale și cele pe o temă generală;
  • Ați dori să ne lăsați un comentariu sub articole sau să ne contactați prin intermediul formularului online disponibil mai jos;
  • Aveți întrebări specifice pentru echipa editorială care a pregătit articolele și recenziile produselor;

Echipa Frumusețe-Sănătate va face tot posibilul pentru a vă răspunde cât mai curând posibil. Acuratețea și capacitatea de a lua angajamente sunt deja valori pe care le iubim. Acestea sunt una dintre premisele pentru a duce o viață cu adevărat împlinită, alături de respectul pentru Mama Natură.

Programul nostru de lucru:

📅 Luni până vineri între orele 09:00 – 18:00

Acesta este și momentul în care vă puteți aștepta la un răspuns de la echipa Frumusețe-Sănătate!

Pentru mai multă frumusețe și sănătate, cum ar fi „Frumusețe-Sănătate” pe rețelele sociale:

Alte modalități de a contacta echipa noastră sunt:

📞070078591
🏡Strada Utieșului 2-26

Va fi o plăcere pentru noi să schimbăm experiențe!

Să împărtășim împreună frumusețea și sănătatea naturii!