Zaharuri naturale – Ispite sănătoase Dulce

Timp de citit: 4 min

zaharuri naturale sănătoase

Pofta de ceva dulce devine adesea o obsesie. Nu este aproape de nimeni care poate rezista tentației de un bloc de ciocolată cu lapte, o plachetă sau o bucată de tort fiecare acum și din nou. Problema acestui obicei constă în faptul că zaharurile rafinate pot fi extrem de dăunătoare atât pentru menținerea sănătății, cât și pentru menținerea unei figuri subțiri și subțiri.

Există o modalitate de a satisface dorințele noastre nutriționale, fără ca acest lucru să aibă un efect negativ asupra corpurilor noastre?

Cei mai mulți oameni par să împărtășească o pasiune comună pentru bunuri dulci, care, uneori, chiar se poate transforma într-o dependenta. Toată lumea are dreptul de a avea preferințele sale culinare individuale, dar un aport excesiv de zahăr poate fi deosebit de dăunătoare pentru sănătatea și aspectul corpurilor noastre.

Dar organismul uman are nevoie de o cantitate mică de ea pentru a funcționa normal. Cele mai utile zaharuri sunt conținute în fructe. Ele oferă, de asemenea, un set suplimentar de minerale utile, vitamine, fibre, antioxidanti, și unele chiar caracteristică proteine și grăsimi sănătoase.

Ai stiut?

Unul dintre fructele care au cele mai benefice efecte asupra corpurilor noastre este de nucă de cocos. Ea are capacitatea de a hrăni nu numai, dar, de asemenea, să ton și reîmprospătare. Acesta este adesea utilizat în dietetică și științe nutriționale în scopul de a scăpa de excesul de grăsimi mai repede. De asemenea, este aplicat pe scară largă în producția de creme de fata si lotiuni de protectie solara, deoarece uleiul esential stimuleaza metabolismul pentru a lucra mai repede și îmbunătățește procesul de regenerare a celulelor.

Legumele și diferite soiuri de plante pot fi, de asemenea, o bună sursă de zaharuri naturale. Ele, la fel ca fructele, constau din 80% -90% din apă și fluide care ajută la detoxifierea rapidă a organismului de paraziți și substanțe nocive.

În plus față de satisfacerea foamea noastră și pofta de bunuri care sunt bogate in zaharuri, ele ne ajuta să purifice și reîmprospăta corpurile noastre. Să aflăm mai multe despre funcția zahărului natural. Rețineți că dacă suferiți de diabet vă puteți baza pe Diaform+

De ce are nevoie corpul nostru de zahăr?

mere, zaharuri naturale

Funcția principală a zaharurilor este de a furniza organismului nostru energie rapidă. Acest lucru poate fi observat chiar și după consumarea unei bomboane obișnuite. În timp ce rezultatele în sine va dura doar pentru o perioadă scurtă de timp, ne vom simți tonifiat și într-o dispoziție bună.

Fluxul de energie este direct legat de faptul că organismul nostru începe să elibereze dopamina – hormonul fericirii. Aceasta este ceea ce cauzează atât de mulți oameni pentru a dezvolta un fel de dependenta de produse alimentare care sunt bogate in lactoză și fructoză.

Care sunt efectele negative ale consumului excesiv de zahăr?

Când suprasourim asta pe partea de dulciuri, corpurile noastre pierd mai mult timp și energie în încercarea de a le absorbi decât este capabil să le dea înapoi. Răcoritoare temporară și starea de spirit îmbunătățită sunt înlocuite rapid de iritabilitate și acumularea treptată de calorii în exces.

Toată lumea ar trebui să încerce și să limiteze aportul de zahăr prelucrate la fel de mult ca acestea pot. Se găsește în cele mai multe produse oferite în lanțurile de supermarketuri și magazine de cartier.

Care sunt zaharuri naturale sănătoase?

Zaharurile utile sunt fructoza și glucoza, care se găsesc cel mai frecvent în fructe și legume. Oamenii care fancy bunuri de zahăr va satisface cu ușurință poftele lor și de a ajuta corpul lor să lucreze mai armonios.

Există o clasificare mondială a fructelor și plantelor în funcție de gradul lor de influență benefică asupra organismului. Nu este surprinzător, cel mai bine este să consume cele cu un procent scăzut de zahăr-moderată. Să aflăm exact care sunt acestea:

  • Conținut scăzut de fructoză: Rubarbă (Plante Pie), avocado, var, lamaie, și fructe de padure.
  • Conținut scăzut până la moderat de fructoză: Pepeni verzi, pepeni galbeni, nuci de cocos, căpșuni, piersici, nectarine, mere, guava, caise și grapefruit.
  • Moderat-la-High Fructoză Conținut: Prune, kiwi, portocale, pere, și ananas.
  • Ridicat (posibil periculos) Fructoză Conținut: Cireșe, mandarine, rodii, struguri, mango, smochine, și banane.

Fapt interesant:

Nucă de cocos, care se încadrează în categoria de fructe cu o cantitate sănătoasă de glucoză și fructoză, este ingredientul principal al CocoSlimmer nucă de cocos slăbire cafea, care a ajutat deja mii de femei din întreaga lume tăiați talia lor. Atinge forma de top într-un mod delicios și hrănitor!

De a absorbi cel mai bine zaharuri naturale sănătoase?

stomac, absorbi, zaharuri, sănătos

Absorbția corectă a substanțelor benefice conținute în fructe, care sunt bogate în glucoză și fructoză, hrănește organismul și ne dă energie. Există câteva reguli simple pe care fiecare persoană le poate urma cu eforturi minime.

Tradiția cere să terminăm fiecare masă cu un desert. Logica vorbește de ea fiind un fruct util. Modul în care funcționează corpurile noastre, cu toate acestea, implică faptul că consumul trebuie să fie efectuate devreme în dimineața.

Produsele bogate în zaharoză necesită o anumită perioadă de timp de una și jumătate până la două ore de care organismul nostru trebuie să le poată absorbi pe deplin. Nu este bine să supraîncarce stomacul nostru după felul principal de mese cu prelucrarea ulterioară a desertului.

Este mai bine să le mănânce devreme în dimineața când avem nevoie de un flux rapid de energie pentru a începe ziua noastră într-o stare de spirit buna. Nu este bine să decojească coaja de fructe, putem pur și simplu doar să-l spele. Acesta este modul în care organismul nostru devine fibre benefice, minerale, și vitamine conținute în ea.

Consumul moderat de zaharuri naturale îmbunătățește starea de spirit!

Dacă doriți să trăiască sănătos și să păstreze un aspect vital, swap ciocolata si inghetata prezente în meniul de zi cu zi pentru fructe. Încercați și păstrați-vă bine informat cu privire la care combinații între ele au efecte benefice asupra organismului și care dintre ele nu. Acest lucru vă va oferi cantitatea corespunzătoare de dulceață de zi cu zi, fără a strica figura ta! Dacă aveți un nivel ridicat de zahăr din sânge, le puteți controla cu remedii naturale precum Diaform+.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *