DIETonus – Soluţia trifazică pentru scăderea greutăţii corporale

Timp de citit: 5 min

DietonusDIETonus, sunt capsule naturale care determină apariţia senzaţiei de saţietate. Conținutul acestora include o gamă largă de ingrediente naturale. Potrivit site-ului oficial al produsului, ingredientele sunt bogate în acizi alfa derivate din fructe. Produsul acţionează de-a lungul a trei etape, influenţând senzaţia de sațietate.

Dar clienții sunt mulțumiți de modul în care aceste capsule controlează pofta de mâncare? Pot contribui la remodelarea corporală? Care sunt mărturiile clienţilor, feedback-ul și recenziile prezente în mediul online? Au observat sau nu de schimbări după administrare?

Producătorul capsulelor naturale de remodelare corporală, DIETonus nu exclude existența unor produse contrafăcute sau care imită foarte bine caracteristicile produsului original. S-au confruntat cu acestea la un moment dat. Este motivul pentru care preferă ca produsele lor să fie comandate doar de pe site-ul oficial. Procedura este rapidă și ușoară. Clienții ar trebui să lase numele și numărul de telefon curent în formularul de contact disponibil pe site.

Un distribuitor Dietonus îi va contacta în scurt timp pentru a confirma adresa de livrare. Clienții pot beneficia de acest moment pentru a adresa distribuitorului oficial orice întrebare legată de produsul bio-cosmetic. Livrările sunt rapide, iar metoda de plată este ramburs la livrare (cash-on-delivery, COD).

Mai jos veţi afla toate detaliile despre capsulele DIETonus, într-o recenzie completă.

3 alimente nesănătoase- De ce ar trebui să le evităm?

femeie, gogoși

Alimentele pe care le consumăm joacă un rol esenţial în viaţa nostră.
Consumul sănătos de alimente te poate ajuta să slăbeşti fără să urmezi vreo dietă. Acesta este un fapt, indiferent că doar vrem să arătăm mai bine sau că vrem să fim sănătoşi. Eliminarea treptată din alimentaţie a produselor gustoase, dar nesănătoase, ne aduce doar beneficii. Unele alimente care ar trebui consumate rar, nu ne afectează sănătatea foarte tare dacă au în conţinut ingrediente naturale. Un astfel de exemplu este îngheţata.

Vă prezentăm câteva alimente la care vă recomandăm să renunțați:

 1. Crema pudră pentru cafea – Conține ulei de soia și ulei de rapiţă, care sunt nesănătoase, dar şi alte substanțe sintetice. Cea mai cunoscută cremă pudră pentru cafea din supermarket conține apă, zahăr, soia și ulei de rapiţă. Vă sfătuim să înlocuiţi această cremă pudră cu o cantitate mică de lapte organic cu conținut scăzut de grăsimi, adăugând-o în cafeaua dvs. de dimineață. Ar fi cea mai potrivită alternativă naturală.
 2. Băuturi acidulate pentru dietă – sunt de obicei comercializate ca o versiune mai sănătoasă a băuturilor acidulate obișnuite. Dar adevărul este departe de a fi acesta. Toate conțin îndulcitori care cresc nivelul de glucoză din organism și ajută la transformarea rapidă a nutrienților în grăsimi.
  O ceașcă de ceai, cafea sau apă este mai benefică pentru organism decât băuturile bogate în acești nutrienți.
 3. Cerealele bogate în zahăr– deși pot părea relativ sănătoase, multe tipuri de cereale conțin zaharuri adăugate, ceea ce le face nesănătoase pentru organismul nostru. De asemenea, pot conține îndulcitori, coloranți și carbohidrați rafinați.

Este recomandat ca utilizatorii să citească cu atenție conținutul pachetului înainte de a decide cumpărarea lor.

Citeste mai mult: 10 Moduri în Care Poţi arăta Extraordinar, Fără Diete

Dacă doriți să vă controlaţi poftele culinare, există și produse naturale. Unul dintre ele este Dietonus, soluţie naturală trifazică pentru scăderea greutăţii corporale, prezentată sub formă de capsule. Producătorul lor se bucură de o popularitate mare în mediul online. Compania este foarte respectată.

Puteți găsi mai multe informații despre aceste capsule în recenzia de mai jos.

Ce este Dietonus?

femeie, centimetru

Dietonus sunt capsule cu o formulă naturală concepută pentru a influența pofta de mâncare și a induce senzaţia de sațietate. Sunt considerate bune pentru modelarea corpului și subţierea taliei. Acest lucru se datorează ingredientelor organice, incluse în formula activă a produsului, fapt confirmat de recenziile pozitive ale clienților, mărturiile și feedback-ul utilizatorilor, postate pe forumurile online.
Utilizatorii vorbesc despre experiențele lor cu capsulele Dietonus și despre modificările pe care încep să le observe după ce le-au administrat.
Nu sunt menţionate efecte secundare negative sau contraindicații.

Concluzia recenziilor clienţilor prezente pe forumuri este următoarea:

 • Formulă bio-activă cu ingrediente naturale pentru modelarea activă a corpului și controlul apetitului;
 • Determină senzaţia de saţietate și accelerează procesele metabolice;
 • Conține elemente care ajută procesul de dezintoxicare a corpului;
 • Nu se cunosc efecte secundare sau contraindicații;
 • Livrare rapidă și preț convenabil pe site-ul oficial;

Atenţie! Lipsa reclamațiilor clienților cu privire la posibile contraindicații nu înseamnă că acestea nu pot apărea la nivel individual. Producătorul recomandă respectarea instrucțiunilor de utilizare incluse în pachetul capsulelor Dietonus. Aportul zilnic recomandat nu trebuie depășit!

Ce conţine Dietonus? Care sunt opiniile și comentariile?

dietonus, cantar

Pachetul de capsule naturale Dietonus, conține 3 (trei) tipuri de capsule pentru un mod de administrare trifazat. Culorile acestora sunt diferite. Codificarea culorilor ne amintește că aceste capsule trebuie luate în diferite părți ale zilei.

Informații despre fiecare tip de capsulă, ingredientele și scopul acestora pot fi găsite mai jos:

DIMINEAŢA – CAPSULELE DE CULOARE ALBĂ – REDĂ ENERGIA ORGANISMULUI

 • Cofeina – influențează metabolismul și senzația de sațietate. Are proprietăți energizante în același timp.
 • Synephrine (sinefrină) – benefică pentru procesele metabolice.
 • Turmeric (curcuma) – un antioxidant folosit ca şi condiment tradițional în bucătăria indiană.
 • Ginseng – ingredientul conferă energie, vitalitate și tonus organismului.
 • Guarana – are proprietăți energizante și răcoritoare, reduce senzaţia de oboseală.

PRÂNZ-CAPSULELE DE CULOARE ROŞIE-INFLUENŢEAZĂ PROCESELE METABOLICE

 • Bromelina (ferment natural al ananasului) – ajută la digerarea și descompunerea nutrienților, în special a proteinelor.
 • 5-hidroxitriptriptan – un extract natural care ajută la îmbunătățirea stării de spirit și a energiei.
 • Coleus (urzicuţă) – ajută la influențarea proceselor metabolice și menținerea unui ton echilibrat.
 • L-carnitină – un aminoacid care influenţează benefic metabolismul, reglează zahărul din sânge, și senzaţia de oboseală, nervozitate și anxietate.
 • Piperul negru – acționează pentru îmbunătățirea proceselor metabolice și descompunerea celulelor grase.

SEARA – CAPSULELE DE CULOARE ALBASTRĂ– CONTROLEAZĂ APETITUL

 • Garcinia – ajută la echilibrarea senzaţiei de sațietate și de foame.
 • Afine – menține nivelul normal de colesterol și zahăr din sânge.
 • Spirulina – se crede că acționează ca un „superaliment”. Are o compoziție scăzută în calorii și este bogată în proteine și acizi grași Omega-3. Ajută organismul să le obțină.
 • Rădăcina de valeriană – ajută la relaxarea de seară, inducând un som liniştit.
 • Urzica – foarte bogată în elemente naturale benefice pentru organism. Unele dintre ele sunt calciu, magneziu, potasiu și fier.

Cum se administrează capsulele DIETonus?

dietonus, salate

Capsulele trebuie luate de 3 (trei) ori pe zi – înainte de micul dejun, prânz și cină.
Cele albe trebuie luate dimineața după trezire, cele roșii, înainte de prânz, iar cele albastre, înainte de cină. Clienții au împărtășit, în mediul online, recenzii pozitive despre capsulele Dietonus. Sunt mulțumiți de schimbările pe care încep să le simtă în corpul lor după perioada recomandată de administrare. Printre aceste păreri, nu există nici o îndoială referitoare la originalitatea produsului.

Cum comand Dietonus? Care este prețul capsulelor naturale?

comand

Capsulele Dietonus pot fi comandate pe site-ul oficial. Este ușor de accesat pentru toți utilizatorii din întreaga lume. Clienții trebuie să furnizeze numele și numărul de telefon actual de contact. Vor primi un apel telefonic de la un distribuitor oficial de capsule naturale Dietonus pentru România. Acesta va solicita confirmarea comenzii și a adresei de livrare preferate. Clienții pot profita de apel pentru a adresa întrebări despre produs. Livrarea se efectuează prin curier, iar metoda de plată, este ramburs la livrare.

Îngrijirea naturală a corpului creşte calitatea vieţii, făcându-ne mai fericiţi!

femeie, salate

Este important să acordăm timp, nouă, organismului nostru. Să încercăm să-l hrănim cu produse naturale, utile. Activitatea fizică ne oferă un mod rapid și ușor de a determina corpul nostru să se simtă mai bine – și să ne facă să ne simțim grozav în el.

Cuvânt de final: Capsulele naturale Dietonus au o formulă bio-activă bogată care ajută la influențarea pozitivă nu numai a senzației de sațietate, ci și a proceselor metabolice. Ele sunt indicate pentru modelarea activă a corpului și pentru subţierea taliei. Formula trifazică ajută organismul să se simtă tonifiat în perioada recomandată de administrare. Acestea funcționează mai bine decât alte alternative de pe piață.

4 thoughts on “DIETonus – Soluţia trifazică pentru scăderea greutăţii corporale

 1. Gabriela
  octombrie 7, 2019 at 6:23 pm

  Cate cutii sunt necesare pentru o cura de 30 zile?

 2. octombrie 14, 2019 at 4:42 am

  Pentru cate zile ne ajunge o cutie de Dietonus ? Multumesc pentru raspuns !

 3. Florin
  noiembrie 24, 2019 at 6:38 pm

  Vreau să stiu cate capsule sunt intr-o cutie și pt ce perioadă trebuie urmata această cura pt a scapa de kg in plus .va multumesc

 4. Rocsana
  ianuarie 22, 2020 at 5:33 am

  10zile eu azi incep

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *