Distrugeţi paraziţii la dv. acasă cu aceste cinci modalităţi de detoxifiere!

Timp de citit: 5 min

detoxifiereDetoxifierea este procesul de curățare şi purificare a organismului de paraziți, substanțe nocive, bacterii și toxine. Această formă de tranziție către un stil de viață mai sănătos necesită alegerea meniului zilnic potrivit, ce ar trebui să includă alimente care ajută la îndepărtarea „dăunătorilor” menționați. Dar în acelaşi timp, organismul trebuie hrănit corespunzător. De asemenea, este necesăr să-i asiguraţi doza de energie necesară pentru a nu vă simţi iritaţi, moleşiţi și obosiţi.

Primele zile ale regimului de detoxifiere sunt de obicei însoțite de o senzație de oboseală. Acest lucru este atribuit schimbării bruște a naturii substanțelor nutritive consumate. Puteți combate cu succes sentimentul de suferință, prin încorporarea câtorva alimente cu rol de curățare a corpului, în câteva mese pe zi. Înlocuiți vafa de după-amiază cu fructe. Nu mai adăugaţi zahăr în cafeaua de dimineața și presăraţi puţină scorțișoară, care este și mai gustoasă.

Nu trebuie să urmaţi diete epuizante pentru a slăbi. O diferență excesivă în numărul de calorii consumate, poate fi un adevărat șoc pentru organism. Încercați să vă urmați vocea interioară pentru ce tip de alimentaţie are nevoie organismul. Toată lumea are nevoie și de puţin „ajutor de la un prieten secret” din când în când. Puteți încerca o soluție naturală de subţiere a taliei, ale cărei ingrediente nu au contraindicații cunoscute, cum ar fi băutura solubilă organică cu extract de cacao, pentru o remodelare activă a corpului, SlimmeStar.

Dar detoxifierea? Capsulele naturale filmate Germivir au o formulă bio care include extract de scorțișoară, piper, cimbru și alge pentru o curățare activă a organismului. Ele îmbunătățesc funcția hepatică și a stomacului într-o manieră delicată şi sigură.

Veţi citi despre cinci modalităţi uşoare de detoxifiere la dv. acasă, în articolul de mai jos.

Produs Recomandat

De ce este atât de importantă detoxifierea periodică?

detoxifierea

Termenul „detoxifiere” a fost folosit excesiv în ultimul deceniu. Acesta aproape că a dobândit statutul unui trend. Fiecare vlogger popular are cel puțin un clip pe subiectul „Curățarea completă a organismului și a ficatului de paraziți și substanțe nocive”. Dacă doriți, puteți naviga pe rețelele de socializare unde veţi găsi sugestii privind dietele detoxifiante relativ bune. Mâncarea sănătoasă este vitală și pentru sănătatea pielii după vârsta de 30.

Știați că…

…….. puteți mânca zilnic o cantitate limitată de îngheţată și totuşi, să nu vă îngrăşaţi? Cu singura precondiție că trebuie să conţină ingrediente organice, folosind o rețetă veche.

Vă puteţi gândi la colonul dv, ca la un colector al organismului, care stochează reziduurile din fiecare aliment pe care îl consumăm. Dieta la care majoritatea oamenilor moderni recurg, este bogată în săruri procesate, stabilizatori, grăsimi hidrogenate, zahăr și coloranți artificiali. Fiecare dintre acestea, îngreunează activitatea sistemului gastro-intestinal. Și acest lucru creează o nevoie regulată de detoxifiere.

Următoarele cinci simptome “spun” că este necesară o detoxifiere rapidă:

  • Sunteţi constant amețit, dureri frecvente de cap;
  • Greața, diareea, constipația și balonarea sunt la ordinea zilei;
  • Suferiți de izbucniri sporadice de acnee și probleme ale pielii;
  • Un sentiment cronic de oboseală, lipsă de energie, fără vlagă;
  • Imunitate scăzută care vă creează vulnerabilitate la infecții virale și răceli;

Cum reacţionează organismul la pericolul supraconsumului de alimente?

supraconsumului, femeie

Corpul uman este o mașină bine unsă, care funcționează într-o manieră complexă, şi care deţine nenumărate mecanisme de apărare. Cum ar fi capacitatea sa de a contracara oxidarea celulelor cauzată de consumul excesiv de grăsimi artificiale (transfat) și nocive. Apoi, toate procesele metabolice încetinesc astfel încât să nu fie eliberate toxine suplimentare în fluxul sanguin.

Acesta este modul în organismul realizează procese de auto-curățare și detoxifiere. Multe alimente contemporane conţin toxine care perturbă mecanismele interne de saţietate şi foame Chiar și structura lor moleculară este similară cu cea a hormonilor din organism responsabili de metabolism. Acestea sunt TSH, T3 și leptină. Cel din urmă este cunoscut și sub denumirea de „hormonul foamei”. În acest fel, dăunătorii microscopici încearcă să ne „păcălească” şi să ne facă să credem că suntem încă flămânzi. Astfel, ei ne “forţează” să continuăm cu rutina alimentară deficitară.

Celulele grase sunt locul din corp în care sunt depozitate toxinele și de obicei se ascund bacteriile și virușii!

5 modalităţi de detoxifiere în confortul căminului dv.

1. Proiectaţi un regim alimentar uşor care să ajute la curăţarea ficatului

 regim alimentar Alimentele sănătoase și detoxifiante exclud carnea roșie și bogată în grăsimi și se concentrează pe fructe și legume. Puteţi consuma pește și fructe de mare care conțin cantități mari de Omega-3. Sunt extrem de utile și necesare pentru buna funcționare a organismului. Mai ales, astfel încât să poată fi menținută activitatea normală a creierului, o bună memorie şi o capacitate optimă de concentrare. Ceaiul de păpădie și ceaiul verde sunt mai mult decât favorabile pentru a scăpa de excesul de țesut gras și calorii, precum și pentru a efectua o curățare a întregului corp de toxine.

Atunci când alegeţi fructe şi legume, concentraţi-vă pe următoarele:

  • Legume cu frunze verzi (pătrunjel, salată, varză, ceapă proaspătă, spirulină, broccoli, napi, aloe vera, țelină și mărar);
  • Legume multicolore și încrucișate (varză de Bruxelles, ardei roșu și verde, ardei iute, conopidă, morcovi și sfeclă roșie);
  • Toate fructele de pădure (afine, căpșune, zmeură și mure), care sunt hrănitoare, bogate în antioxidanți și conţinut scăzut de calorii;
  • Lămâie;
  • Aproape orice tip de semințe și nuci.

2. Mergeţi la toaletă de câte ori simţiţi nevoia!

toaletăMersul la toaletă pentru fiecare nevoie fiziologică normală este cea mai naturală modalitate de detoxifiere a corpului. Utilizarea regulată a toaletei (de cel puțin 1-2 ori pe zi pentru golirea intestinului) este importantă pentru ca organismul uman să poată elimina toxinele în exces.

Dacă doriți să grăbiți detoxifierea întregului corp – beți cel puțin 2 litri de apă pe zi și consumați alimente bogate în fibre. Majoritatea fructelor și legumelor sunt astfel. Activitatea fizică regulată este, de asemenea, esențială pentru a te bucura de un proces sănătos de detoxifiere.

3. Aveţi în vedere calitatea alimentelor, şi nu cantitatea lor, pentru o armonie a organismului dv.!

AveţiCând mâncaţi, trebuie să vă faceţi un obicei din a consuma calitativ, şi nu cantitativ.
De asemenea, trebuie să aveţi asta în vedere, când mergeţi la cumpărături.

O porție care include piept de pui sau file de somon garnisite cu broccoli fiert și conopidă vă va oferi energie uriaşă, mult mai mare decât vă oferă un burger cu cartofi, de exemplu. De asemenea, poate fi mai eficient din punct de vedere al costurilor. Ca să nu mai vorbim despre faptul că nu o să vă mai fie foame la două ore de la ultima masă.

4. Paşii mici, dar siguri, determină o schimbare majoră şi pozitivă în ceea ce priveşte sănătatea organismului dv.!

cutii, mâncareAmintiți-vă, Fiecare Mare Realizare Începe Cu Un Mic Pas. Așa a apărut primul picior uman pe Lună.
Începeţi cu modificări ușoare ale stilului de viață, care vor ajuta în mare măsură detoxifierea, arderea excesivă a grăsimilor și procesele de modelare a corpului. Înlocuiți lingura de zahăr din ceașca de cafea de dimineață cu o picătură de scorțișoară, care are un gust mai bun. Înlocuiţi felia obișnuită de friptură de porc cu carne de pui, vită sau carne de pește.

5. Renunţaţi la alimentele nesănătoase din meniu!

alimentele nesănătoaseÎncercați să nu cumpărați produse gata preparate sau semipreparate, astfel încât să nu fiți tentat să le consumaţi acasă. Excludeți complet făina albă, zahărul rafinat şi grăsimile nesănătoase. Încercați să nu cumpărați produse care includ coloranți artificiali, aspartam și arome derivate chimic.
A te hrăni corect nu presupune să te înfometezi sau să consumi alimente fără gust. Puteți adăuga diverse ingrediente sănătoase, cum ar fi câteva picături de ulei de măsline peste salată, etc.

Curăţaţi-vă organismul în mod regulat, Tonifiaţi-vă şi arătaţi fermecător în fiecare zi!

 familie fericita

Atunci când ne hrănim cu o mulțime de antioxidanți, fibre, proteine sănătoase, ne simțim mult mai energici. Acestea ajută la eliminarea toxinelor și la purificarea organismului şi a ficatului de bacteriile și depozitele de celule grase.

Și ce se întâmplă dacă avem nevoie de ajutor pentru a slăbi, a ne detoxifica și pentru a fi în formă?
Puteţi întotdeauna să apelaţi la un produs natural de curățare a organismului sau de subţiere a taliei. Ca de exemplu, băutura solubilă de cacao, cu efect de slăbire, ChocoLite. De asemenea, puteţi încerca capsulele cu formulă organică de curățare a organismului Germivir.

Produs Recomandat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *