10 Moduri în Care Poţi arăta Extraordinar, Fără Diete

Timp de citit: 4 min

scădere în greutate, dietă

Cu siguranţă, măcar o dată în viaţă aţi simţit nevoia de a slăbi. Cu cât mai repede, cu atât mai bine.

Sau, poate, intenţia este de a pierde câteva kg înainte de vacanţa de vară?

Începeţi procesul de remodelare corporală, destul de anevoios şi dureros, totodată. Urmaţi o dietă strictă, faceţi multă mişcare. Dar, la un moment dat, vă veţi simţi epuizat şi veţi renunţa. Asta se poate întâmpla şi datorită faptului că, scade rezistenţa organismului şi vă simţiţi fără vigoare.

Credem că, a fi în formă, nu ar trebui să fie atât de greu, şi în niciun caz, nu ar trebui să facem atâtea compromisuri.

Desigur, este necesar să fiţi consecvenţi, motivaţi şi responsabili.

 

10 sfaturi care v-ar putea ajuta să obţineţi remodelarea corporală fără a parcurge un proces dificil în acest sens.

  1. Reduceţi din alimentaţie, dulciurile şi carbohidraţii!

dulciuriEste cel mai important pas dacă vreţi să slăbiţi. Dulciurile şi carbohidraţii creează senzaţia de foame, chiar dacă nu este aşa. După consumarea lor, corpul începe să folosească carbohidraţii acumulaţi, pentru energie. Dacă nu le consumi, corpul va folosi rezervele de grăsime.

Fructele reprezintă un foarte bun înlocuitor al nesănătoaselor dulciuri. Adiţional, puteţi consuma o bucată de ciocolată neagră, ca alternativă la ciocolata obişnuită cu lapte.

Cu toate acestea, asiguraţi-vă că verificaţi valoarea nutriţională şi zaharurile conţinute, înainte de a le cumpăra.

  1. Consumaţi fructe şi legume!

fructe, legumeSunt sărace în calorii şi grăsimi, ceea ce înseamnă că vor contribui la conturarea unui aspect fizic plăcut.

Alegeţi-vă preferatele şi consumaţi cât mai multe. Dacă doriţi să arătaţi bine şi să fiţi plini de energie, ar trebui ca acestea să constituie o prioritate în dieta dumneavoastră.

Mergeţi la cel mai apropiat punct de aprovizionare şi creaţi-vă stocul necesar de fructe organice şi de legume. Încercaţi să gătiţi reţete noi, care conţin în principal, legume. Preparaţi salate sau supe delicioase din legume.

Alegeţi fructele şi legumele în locul burgerilor. Nu veţi regreta!

  1. Nu sări peste micul-dejun!

mic dejunMulţi oameni cred că, sărind peste micul-dejun, vor slăbi mai mult şi mai uşor. Lucrurile stau altfel. Cei care au un mic-dejun bogat şi sănătos, vor mânca mai puţin pe parcursul zilei. Se simt chiar mai productivi la job, în comparaţie cu zilele în care sar peste micul-dejun.

Pentru un mic-dejun sănătos se recomandă fructe, ovăz şi iaurt degresat. Puteţi adăuga şi un pahar de DeliSlim cu cărbune activ.

  1. Încuie bucătăria, seara!

gustare de noapteSnackurile de după cină ne “îmbogăţesc” cu multe calorii. Preferăm să vizionăm programe TV cu o pungă de chips-uri sau floricele la care adăugăm băuturi carbogazoase.

Pentru a evita consumul de astfel de alimente, este necesar să stabilim seara o anumită oră de la care nu vom mai intra în bucătărie, fapt care va preveni consumul suplimentar de alimente.

Unii spun că nu ar trebui să mâncăm după ora 18:00, dar pentru cei mai mulţi dintre noi, asta nu este posibil din cauza programului de lucru sau a altor motive. Aşa că, puteţi alege o oră mai acceptabilă, cum ar fi 20:00. După această oră, puteţi înlocui băuturile carbogazoase cu o ceaşcă de ceai.

Înlocuiţi chipsurile cu fructele preferate sau cu o îngheţată ce are în conţinut lapte degresat.

  1. Aveţi grijă ce băuturi consumaţi! Beţi multă apă!

băuturiMulte din băuturile consumate, cumpărate de la supermarket, conţin multe zaharuri adăugate. Aşadar, este foarte important să citim conţinutul înainte de a le pune în coş. Nu uitaţi că şi alcoolul este bogat în calorii.

Asiguraţi-vă că apa este la ordinea zilei, pentru ca metabolismul să fie mai activ şi mai rapid, fapt care va determina arderea caloriilor.

  1. Reduceţi porţiile!

paste, portieDacă acumulaţi rapid kg în greutate, înseamnă că mâncaţi prea mult. Prin urmare, este recomandat să reduceţi fiecare porţie. Controlaţi-vă apetitul! O altă recomandare este adăugarea la dietă, a capsulelor Guavital+ cu complex de Vitamina B .

  1. Practicaţi un sport sau faceţi 10,000 paşi pe zi!

pașiDacă nu aţi instalat pe telefon o aplicaţie care numără zilnic paşii, nu mai aşteptaţi-instalaţi-o acum. Încercaţi să faceţi măcar 10,000 de paşi pe zi. Activitatea fizică şi sportul sunt parte integrantă din procesul de ardere a grăsimilor. Deci, recomandăm să vă alegeţi un sport preferat şi să-l practicaţi. Alergarea în parc, înscrierea la un curs de dans sau mergeţi la cea mai apropiată sală de fitness.

Nu contează în ce fel îţi mişti corpul, contează să îl mişti.

  1. Adăugaţi proteine în alimentaţie!

proteineAdăugând o sursă de proteine la masă, va crea senzaţia de saţietate, ceea ce vă va ajuta să nu mai simţiţi nevoia de a mânca mult. Un alt avantaj este faptul că scad şansele de a consuma alimente nesănătoase.

Porţii mici de nuci, unt de arahide, ouă, carne slabă – toate acestea sunt surse de proteină naturală şi sănătoasă.

  1. Alegeţi alimente cu conţinut scăzut de grăsimi

mancare sanatoasaCând este posibil, alegeţi un aliment cu conţinut redus de grăsimi. Nu este necesar să vă limitaţi cu orice preţ, dar o alegere „dietetică” este ideală. Puteţi opta pentru laptele degresat. Înlocuiţi salata asezonată cu maioneză, lapte şi mirodenii, cu vinaigrette.

  1. Odihniţi-vă!

omule, relaxează-teTimpul de relaxare, de asemenea, este parte din procesul de control al greutăţii.

Acordaţi-vă timp de acomodare cu noul stil de viaţă. Dacă vă simţiţi obosiţi, nu exageraţi cu lucrările, şi, neapărat, raportaţi-vă la ceea ce consumaţi zilnic.

Organismul are nevoie de o perioadă de adaptare cu noul ritm impus, aşadar, nu vă pierdeţi motivaţia şi continuaţi cu încredere ce aţi început.

Nu renunţaţi!

cină în familie

Procesul de remodelare corporală nu este uşor. Vor fi momente când singurul gând pe care îl veţi avea, va fi să renunţaţi, crezând că totul este inutil. Important este să nu renunţaţi şi să traversaţi cu bine dificultăţile întâmpinate pe parcurs. Progresul este o chestiune de durată, dar merită! Bucuraţi-vă!

Nu privaţi organismul de nutrienţii de care are nevoie. Aveţi la îndemână şi soluţiile naturale de slăbit, care vă vor ajuta să furnizaţi organismului toate elementele de care are nevoie. Pe de altă parte, fericirea şi liniştea sunt alţi factori majori care joacă un rol important în menţinerea unei greutăţi normale.

Cu cât te simţi mai bine psihic, cu atât mai mult farmec vei exterioriza.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.