Recenzie despre Bentolit, băutură instant cu argilă bentonitică pentru modelare corporală activă

bentolit drink mixBentolit este o băutură solubilă al cărei consum zilnic contribuie la modelare corporală, precum şi la detoxifiere. Mai este denumită şi Bentolit Drink Mix. Producătorul este “Genius Rainbow” Ltd., o companie recunoscută pentru produsele cosmetice organice, cu sediul la Hong Kong. Recent, a cunoscut succesul răspândindu-se în spaţiul European, în ţări precum Rusia, piaţa baltică. Producătorul este recunoscut pentru produsele de calitate superioară, a căror vânzare este din ce în ce mai mare, acestea fiind preferate de clienţi.

Amintim aici de capsulele filmate pentru conturarea unui abdomen frumos, Cyto Forte, tabletele efervescente Keto Guru şi răzătoarea Nicer Dicer, care au primit feedback pozitiv în recenziile şi testimonialele clienţilor publicate pe forumuri online de mişcare şi sănătate.

După cum sugerează şi denumirea, principalul ingredient al băuturii pentru tonifiere este argila verde bentonitică. Formula pe bază de substanţă argiloasă vulcanică este îmbunătăţită cu extract de rădăcină de ghimbir şi seminţe de fenicul.

Producătorul a adăugat un vârf de cafeină, rădăcină de păpădie, fibre de ovăz și proteină izolată de soia. Ingredientele sunt considerate a avea un caracter sigur și hipoalergenic

 • Dar ce efect are această băutură solubilă cu argilă verde bentonitică vulcanică?
 • Activează detoxifierea şi subţierea taliei?
 • De unde pot cumpăra produsul original şi nu unul contrafăcut?
 • Poate fi găsită băutura pe platformele de vânzare online precum Amazon, eBay, AliBaba sau AliExpress?
 • Se găseşte în farmacii?

Compania producătoare “Genius Rainbow’ Ltd.” recomandă clienţilor să cumpere băutura originală Bentolit prin plasarea comenzii pe pagina web oficială. Doar aşa pot evita înşelătoriile. Băutura are un preţ rezonabil. Clienţii vor primi acces instant la discount, precum şi la campanii promoţionale gen “cumpăraţi 2, primiţi 3”.

Mai jos puteţi citi o recenzie completă despre băutura solubilă Bentolit.

argila

Argila verde bentonitică şi proprietăţile acesteia

Argila bentonitică este folosită în dietele contemporane, nutriţie şi detoxifiere. Poartă numele oraşului cu cele mai mari depozite, respectiv Fort Benton, Wyoming, Statele Unite ale Amercii. Produsul natural nu are vreo culoare distinctă sau miros. În principal, conţine cenuşă vulcanică. Culoarea este undeva între gri cremos şi alte tonuri de gri. Dar indicat este să acordăm atenţie mai mare proprietăţilor acesteia, care sunt similare celor ale turmericului.

Poate fi un agent antibacterian puternic, antifungic şi antiinflamator, dar are efect şi de întinerire a pielii şi îmbunătăţire a aspectului acesteia după vârsta de 30 de ani.

Nutriţioniştii recomandă folosirea argilei verzi bentonitice în cazuri de constipaţie sau reflux gastro-esofagian. Este recomandată persoanelor cărora le place să consume snack-uri sau alte alimente nesănătoase. Argila bentonitică este un minunat agent de detoxifiere. Te poate ajuta să elimini paraziţii.
De asemenea, este recomandată pentru aplicare directă când se procedează acasă la o reîmprospătare a pielii.

Să sintetizăm proprietăţile argilei verzi:

 • Ameliorează simptomele de dermatită, psoriazis şi eczeme: prin amestecarea unei pudre de argilă verde cu apă călduţă, rezultă o mască pentru ten care calmează iritaţiile pielii.
 • Purifică organismul eliminând toxinele: bentonita poate fi adăugată în apa de baie pentru relaxare, favorizând astfel eliminarea toxinelor din pori.
 • Îmbunătăţeşte digestia, alcalinizează flora gastrică: dieta săptămânală tipică a unui bărbat modern este departe de a fi una sănătoasă, ceea ce provoacă un nivel ridicat al acidităţii tractului gastrointestinal. Argila bentonitică echilibrează ph-ul prin introducerea probioticelor bune în organism.

Argila verde-un filtru natural de apă şi pudră pentru bebeluşi

bentolit, femeie, scară de greutate

Cele mai multe tipuri de argilă pot fi extrem de benefice organismului uman. Argila verde bentonitică (Bentonita) este una din cele mai rare variaţii de argilă care are aplicaţii folositoare în multe situaţii.
Poate acţiona ca un filtru de apă, precum şi ca substitut al pudrei comerciale pentru bebeluşi. Magneziul este necesar a fi adăugat pentru a purifica şi dezinfecta apa. Nu irită pielea delicată a bebeluşilor, facilitând curăţarea naturală a pielii.

Cum se manifestă acţiunea complexă “3 în 1” a băuturii instant cu efect de modelare corporală, Bentolit?

Care este impactul băuturii solubile instant “3 în 1”, Bentolit, asupra organismului? Producătorul “Genius Rainbow” Ltd. susţine că ingredientele formulei sunt selectate cu atenţie. Scopul principal al proprietăţilor combinate este să influenţeze organismul într-un mod “3 în 1”. Acest lucru sugerează că Bentolit pentru subţierea taliei influenţează pozitiv.

Consumul regulat ar trebui să ţină cont de instrucţiunile din manualul prezent în ambalajul băuturii.
Bentolit îşi propune să producă următoarele schimbări pozitive:

 1. Accelerează purificarea organismului şi eliminarea toxinelor (detoxifiere);
 2. Favorizează conturarea unei siluete perfecte şi ajută la controlul greutăţii;
 3. Îmbunătăţeşte starea de bine a organismului.

femeie, de formare

Clienţii sunt mulţumiţi de influenţa pe care o are băutura solubilă. Aceştia împărtăşesc de cele mai multe ori feedback pozitiv, fapt vizibil în testimonialele utilizatorilor, prezente pe forumuri online de detoxifiere. Nu există reclamaţii, în comentariile lor, privind reacţii alergice legate de consumul zilnic al băuturii. Nu există reclamaţii nici despre posibile contraindicaţii sau efecte secundare neplăcute. Producătorul sfătuieşte consumatorii să nu depăşească doza zilnică recomandată.

Beneficiile principale, aşa cum reies din comentariile clienţilor, ale băuturii Bentolit cu efect de detoxifiere şi subţiere a taliei.

 • Accelerează subţierea taliei, digestia şi detoxifierea;
 • Formulă naturală care conţine argilă bentonitică pentru controlul apetitului şi îmbunătăţirea tonusului fără efecte secundare negative cunoscute;
 • Comandă uşoară, preţ convenabil şi livrare rapidă la nivel internaţional;
 • Asigurarea confidenţialităţii datelor personale;

Atenţie! Lipsa reclamaţiilor cu privire la eventuale contraindicaţii ale consumului zilnic al băuturii solubile Bentolit, nu înseamnă că acestea nu pot apărea. Vă rugăm să respectaţi instrucţiunile de folosire, incluse de “Genius Rainbow” Ltd. în pachetul produsului.

Cum să pregătiţi un pahar de băutură pentru modelare corporală Bentolit, în 3 paşi?

bentolit, băutură

Am menţionat deja că respectarea instrucţiunilor de folosire favorizează procesul metabolic şi de detoxifiere a organismului. Compoziţia produsului include extracte naturale nutritive, benefice şi hipoalergenice. Nu există dovezi că ar avea efecte secundare neplăcute.

Cum să preparaţi băutura instant nutritivă cu extract de argilă verde, Bentolit:

 1. Dizolvaţi două linguri de substanţă în apă purificată sau lapte degresat.
 2. Agitaţi până consistenţa este bună. Lăsaţi 10 minute să se liniştească, după care agitaţi-o din nou. Puteţi folosi un shaker.
 3. Dacă este posibil, consumaţi băutura dis-de-dimineaţă. Nu are importanţă dacă o beţi după sau înainte de masă. Consumaţi zilnic timp de 1 (una) lună calendaristică.

Care sunt ingredientele principale ale băuturii pentru tonifiere cu formula bentonitică, Bentolit?

ingredienteIngredientele produsului pentru modelarea corpului sunt selectate cu atenție pentru a oferi o acţiune complexă „3 în 1”. Au proprietăți hrănitoare, tonifiante, detoxifiante și nutritive.

Iată principalele componente din compoziția organică a băuturii instant Bentolit:

 • Extract de argilă vulcanică (bentonită): promovează un mediu alcalin normal în stomac și o digestie adecvată. Saturate cu probiotice utile. Acesta ajută la detoxifierea florei interne și la menţinerea în formă.
 • Extract de rădăcină de ghimbir: un puternic agent antiinflamator și antibacterian. Stimulează sinteza sucului gastric. Controlează pofta de mâncare.
 • Extract de fructe de mărar: are un efect pozitiv asupra digestiei.
 • Extract de rădăcină de păpădie: armonizează microflora gastrică și intestinală. Normalizează echilibrul electrolitilor.
 • Izolat proteic de soia: favorizează arderea rapidă a grăsimilor subcutanate. Are un efect preventiv asupra reumplerii depozitelor de grăsime, dar şi energizant.
 • Extract de fibră de ovăz: echilibrează nivelul de colesterol bun și rău, HDL și LDL. Curăță intestinele.
 • Extract de pudră de cafeină: acționează împotriva retenției de apă. Tonifică și îmbunătățește activitatea mentală și abilitățile de memorie și concentrare.

Cum pot comanda băutura de modelare corporală Bentolit la un preţ bun?

comanda

Producătorul recomandă consumatorilor să comande produsul pe site-ul web oficial Bentolit, la un preţ bun. Produsul nu se găseşte pe platformele de vânzări online Amazon, eBay, eMag, AliBaba, and AliExpress. Nici în farmacii. Preţul băuturii solubile Bentolit nu se schimbă, doar se recalculează în funcţie de moneda fiecărei ţări de distribuţie. Este acelaşi în toate ţările în care este distribuită: Thailanda, Malaezia, Rusia, Moldova, Ucraina, Germania, Austria, Bulgaria, Grecia, şi Romania.
Pe pagina web, clienţii vor completa formularul disponibil cu numele şi numărul de telefon curent, pentru ca ulterior să fie contactaţi de un operator. De asemenea, pe site pot fi întâlnite periodic oferte promoţionale şi discount-uri.

Băutura solubilă cu argilă bentonitică, Bentolit poate fi comandată urmând procedura de mai jos:

 1. Introduceţi numele şi numărul de telefon în formularul disponibil pe site-ul oficial.
 2. Veţi fi contactat de către un distribuitor autorizat pentru clarificarea detaliilor de livrare.
 3. Primiţi produsul şi achitaţi ramburs la livrare.

Purifică organismul regulat pentru a te bucura de o stare de sănătate foarte bună!

BentoLit Drink Mix, femeie potrivită

Detoxifierea periodică reprezintă cheia stării de bine a corpului nostru, dar şi a sufletului. Fiecare din acestea, are nevoie de o “pauză” de la agitaţia cotidiană. Stai deoparte măcar pentru câteva zile în fiecare lună.Consumaţi alimente bogate în fibre şi vitamine, multe fructe şi legume. Adăugaţi meniului o bucată de peşte file.

Meditaţi, relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de fiecare clipă!

Băutura instant pentru modelarea corpului, Bentolit, cu argilă verde are o formula naturală. Este descrisă ca având acea acţiune dorită de “3 în 1”, ajută la purificare, conturează o linie corporală plăcută şi tonifică. Clienţii sunt mulţumiţi de acţiunea băuturii instant Bentolit, fapt vizibil în testimoniale, comentarii, recenzii publicate pe forumuri online. Se consideră că funcţionează mai bine decât alte alternative prezente pe piaţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *