5 întrebări frecvente despre intimitate, al căror răspuns vrei să-l cunoști!

Timp de citit: 5 min

intrebari despre intimitate, cuplu in pat

Nu există persoană pe această planetă care să nu fie interesată de plăcerea pe care o poate obține în intimitate. Este un instinct adânc înrădăcinat în individ, pe care, de-a lungul timpului, am învățat cum să îl controlăm. În virtutea vieții noastre personale și nevoii de a ne potrivi cu partenerul, este de datoria noastră să ne asigurăm supraviețuirea. Dacă nu ar fi existat aceste motive, nu ne-am fi aflat aici. De aceea, mulți oameni recurg la plante, pentru a stimula dorința de intimitate cu partenerul/partenera.

Mama Natură ne oferă multe plante care să ne sprijine în acest sens. Bărbații care suferă de probleme ale prostatei ar trebui să adopte o dietă potrivită pentru atenuarea sentimentului de anxietate prin creșterea încrederii în propriile forțe.

Dacă doresc să-și mențină un record atletic în intimitate, este necesară eliminarea obiceiurilor alimentare nesănătoase, precum excesul de alimente sau consumul produselor fast-food, seara sau noaptea, în fața televizorului. Este indicat să eliminăm complet aceste obiceiuri. Acest lucru va reduce și riscul crampelor și durerilor de spate cauzate de un stil de viață sedentar.

intrebari despre intimitate, cuplu

Doamnele care nu pot rezista tentațiilor dulci ar trebui să se concentreze pe alternative mai sănătoase.
Ciocolata neagră, de exemplu, este o modalitate cunoscută de stimulare a libido-ului. De asemenea, mierea și toate produsele obținute de la harnicele albine.

Puteți alege întotdeauna soluții naturale pentru creșterea nivelului de plăcere din intimitate, dar și al dorinței unei vieți intime intense. Un exemplu în acest sens sunt capsulele Love X cu extract de Tribulus terrestris. Cu toții vrem să obținem plăcere în confidențialitate, care este un aspect foarte important în viața noastră.. Cu toții ne dorim obținerea plăcerii în intimitate, acesta fiind un aspect foarte important în viețile noastre.

Sunt atât de multe întrebări al căror răspuns dorim să îl cunoaștem, dar ne este teamă să le adresăm. Mai jos, veți regăsi răspunsul la cele mai populare 5 întrebări. Rămâneți cu noi!

Libidoul uman – expresia dorinței de a trăi!

 cuplu in pat

Noi, oamenii, suntem creaturi sexuale. Schimbările hormonale prin care organismul nostru trece în perioada pubertății determină creșterea și dezvoltarea noastră. Cu acestea, vin și sentimentele romantice.

Tatăl psihanalizei, Sigmund Freud și colegul său mai tânăr, Carl Jung, au explicat motivele din spatele comportamentului nostru sexual. La început, Eros, așa cum a fost denumit, este impulsul nostru metaforic care ne conduce viața, și se află într-o continuă luptă cu Tanatos, dorința noastră subconștientă pentru moarte.

Pe de altă parte, Carl Jung, pătrunde adânc în spectrul emoțiilor umane. De aici, și conceptul de ‘anima’ și ‘animus’. Ideea principală este că, în fiecare bărbat există și o parte feminină de care acesta nu este conștient, iar în fiecare femeie, există o parte masculină, de care aceasta nu este conștientă. Se pare că suntem atrași fizic și psihic de indivizi în care se află acest sine ascuns.

Mai jos, veți regăsi date despre expresia fizică a emoțiilor noastre-libidoul:

  • Data, publicat de Organizația Mondială a Sănătății, arată că în lume, cuplurile căsătorite dedică intimității cca 1 oră și 11 minute pe săptămână.
  • Aceeași sursă ne spune că avem parte de sex în aproximativ 130 de zile/an. 34. Acesta este numărul exact care ne spune de câte ori se gândește o femeie în timpul serviciului, la plăcere și satisfacți intimă.
  • Oamenii care se bucură de o viață romantică fericită sunt mai predispuși să vorbească deschis despre intimitate.
  • Sexul tonifică mușchii pelvini ai femeii, care susțin și intestinele, vezica și uterul, facilitând procesele diuretice din organism.

Acum, haideți să răspundem la cele 5 întrebări cele mai arzătoare despre intimitate!

# 1. Pot ajunge la ‘punctul culminant’ în timp ce dorm?

femeie, dormind

Nu este nevoie să fii conștient ca să obții această plăcere umană intensă.
Vă aflați într-o stare de relaxare profundă când sunteți pe tărâmul lui Morfeu. Visând, fără sentiment de anxietate sau stres, împiedicând mintea să se relaxeze, devine mai ușoară atingerea acestui punct culminant, ‘O”. “Orgasmul există în mintea noastră, la fel de mult ca în orice parte a corpului’, potrivit psihologului și terapeutului sexolog certificat, Holly Richmond.

# 2. Orgasmul durează mai mult în cazul bărbaților sau al femeilor?

OrgasmulFemeile sunt mai avantajate în termeni de plăcere supremă în intimitate, chiar dacă le este mai greu să ajungă la punctul culminant. Mai întâi, orgasmul feminin obișnuit durează 20 secunde, potrivit lui Michael Reitano, medic în cadrul companiei ‘Roman’. Asta înseamnă de trei ori mai mult decât un bărbat, la care un orgasm durează doar 6 secunde. Femeile sunt avantajate și din punct de vedere al orgasmelor multiple succesive, fără a fi nevoie să ia pauză. Wow, e minunat să fii femeie!

# 3. La ce se gândesc femeile în timpul contactului sexual?

cuplu in patEste posbil ca răspunsul să dezamăgească sexul masculin. În timpul sexului, femeile se gândesc uneori la ..Brad Pitt! Cel puțin, asta indică unele sondaje. Compania care produce jucării pentru intimitate ‘Tenga’, a intervievat 13.000 persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 74 de ani, care au fost întrebate la care vedete se gândesc în timpul sexului. Topul printre femei arată așa: Brad Pitt, Johnny Deep, Chris Hemsworth, Tom Cruise și Chris Pratt.

# 4. Un bărbat poate fi excitat de vocea unei femei?

vocea unei femeiRăspunsul este ‘Oh, da! Și, încă cum! Un studiu din 2014, efectuat de Universitatea Albright a descoperit că femeile își pot modela vocea în mod conștient. Și, simultan, o pot transforma într-una atrăgătoare și seducătoare ( când bărbații din studiu au încercat să facă același lucru, au devenit mai puțin sexi).

Ce modificare a vocii o ajută pe femeie să fie mai seducătoare? ‘Respirația’ profundă, spun cercetătorii. Bărbații sunt atrași de un astfel de timbru, nu, pentru că ei preferă o femeie cu voce mai scăzută, ci, pentru că atunci când o femeie se ‘joacă’ cu vocea ei, oferă semnale că este interesată din punct de vedere sexual. Este un flirt romantic al lor.

# 5. Mirosul poate contribui la creșterea plăcerii și satisfacției intime?

MirosulUn studiu, publicat în ‘Arhiva Comportamentului sexual’ arată că persoanele cu un simț olfactiv mai sensibil au parte de o experiență sexuală mai bună. Femeile al căror miros este mai sensibil, spun că se bucură de mai multe orgasme decât cele al căror simț olfactiv este mai puțin acut. Cercetătorii au descoperit că mirosul nu este neapărat legat de o dorință sexuală, dar există o legătură strânsă între versiunea sa mai profundă și sex mai plăcut, precum și orgasme mai frecvente. Asta sugerează că mirosul corporal poate îmbunătăți experiența sexuală.

Tu și eu, suntem doar mamifere, sau …?!

Toți ne dorim să fim percepuți, dacă nu ca niște titani, măcar, ca având o rezistență considerabilă în intimitate, performanță care se dobândește prin multă practică, exerciții regulate, o dietă sănătoasă și bunăvoința de a comunica și asculta partenerul.

Ascultați-l frecvent și cu atenție! Puteți transforma împreună fanteziile în realitate. Dacă aveți nevoie de o soluție naturală pentru a crește libidoul, vă puteți gândi la picăturile the ManBuilder cu extract de Tribulus terrestris și Ginseng corean pentru o performanță sexuală masculină crescută în intimitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.