Program de Detoxificare

Timp de citit: 4 min

Program de DetoxificareDoriți să vă supuneți unei detoxificări complete ale organismului? Doriți să-vă purificați corpul de toxinele? Secretul pentru obținerea acestui lucru se ascunde în fructele și legumele cunoscute tuturor oamenilor. Acestea reprezintă o metodă pe deplin naturală pentru obținerea unei armonii între spiritul și corpul.

Toxinele sunt unele substanțe reziduale și dăunătoare care se acumulează în corpul uman. Acestea pot fi separate în interne, care sunt cauzate de exces de mâncare, acumularea celulelor moarte sau toxinele acumulate treptat, substanțe dăunătoare, otrăvuri formate în stomac, depozite de medicamente, unele minerale care nu sunt asimilate bine și altele.

Paraziții externi se formează din cauza influențării unui șir de factori asupra organismului, printre care sunt și impactul zilnic cu fum, smog, aer contaminat și altele. Aceste toxine se acumulează în corpul uman, deoarece concentrația lor devine prea puternică și organele excretoare care sunt responsabile pentru aceste funcții, de exemplu rinichii, pielea și plămâni, nu reușesc să le înlăture pe deplin și atât de repede.

Iată cum prin unele metode ușor de efectuat putem ajuta corpul nostru să scape de microorganismele și bacteriile dăunătoare pentru sănătate.

Alimente bogate în vitamine

VitaminePrimul pas întotdeauna este cel mai important, iar în acest caz acesta este de a se schimba obiceiurile alimentare nesănătoase și alegerea de produse să fie concentrat asupra alimentarea deșteaptă și echilibrată. În vederea eliberării rapide și eficace de toxinele dăunătoare, se recomandă includerea de anghinare și sparanghel în regimul alimentar și mesele zilnice.

Acestea contribuie la îmbunătățirea semnificativă a funcțiilor principale ale rinichilor, prin care se include de succes eliminarea de lichide din organism, sau așa numita Diureză, precum și filtrarea microorganismelor, substanțelor dăunătoare și reziduale care pot avea o influența negativă asupra organismului.

O altă legumă excepțional de sănătoasă este broccoli. Aceasta posedă un conținut foarte ridicat de fibre, precum și include câteva antioxidanți deosebit de semnificativi și o concentrație ridicată de Vitamina C.

Consumul de fructe citrice este de o importanță deosebit de mare, atât pentru purificarea organismului de succes de toxinele și paraziții, atât și pentru menținerea tonusului integral și senzației de sănătate și vitalitate. Fructele citrice bogate în vitamina C au o funcție nu numai de filtrare, ci și abilitatea de a proteja de succes celulele ficatului.

Orezul Basmati este ușor de digerat, precum și mărarul care stimulează funcția intestinelor și stimulează procesul natural diureză. Usturoiul este nu numai un mijloc popular de alungare a vampirilor în mitologie și legendele contemporane orășene, dar și antibioticul natural perfect care sprijină detoxificarea completă a organismului.

Ceaiurile de ghimber, păpădie și aloe vera, de asemenea, reprezintă aliați ai spiritului sănătos în corpul sănătos, deoarece au o activitate puternică de purificare. Nu în ultimul rând, în ceea ce privește importanță este și excluderea completă de regimul alimentar a unor alimente care au trecut prin prelucrarea termică de prăjire, excluderea alcoolului, băuturilor răcoritoare, cărnuri roșii, limitarea semnificativă a consumului de sare și zahăr.

Numai prin consumul de alimente potrivite se poate obține o purificare benefică și de lungă durată a organismului de substanțe dăunătoare și toxine.

Consumul regulat de lichide

Consumul lichideCantitatea necesară de apă pe zi în vederea eliminării corecte ale substanțelor dăunătoare din organism este de 2 litri. Astfel, în mod natural se elimină majoritatea toxinelor acumulate de-a lungul zilei și se mențin sănătoase organele importante de tipul de ficatul și rinichii.

Este recomandabil băutul regulat al unui pahar de apă călduță mai ales dimineața, imediat după trezire. Astfel, se sprijină eliminarea benefică a paraziților acumulați seara anterioară.

Dacă se adaugă și câteva picături de suc de lămâie în apă, activitatea ficatului se va normaliza și îmbunătăți.

Practicarea de sport și activitate fizică

Sportul este unul dintre mijloacele cele mai eficiente pentru protecția și eliberarea organismului de toxice, paraziți și substanțe dăunătoare pe cale naturală, deoarece aceștia îl părăsesc prin procesul de transpirație.

Rezultatele cele mai bune se obțin dacă activitatea fizică se practică în aer liber, incluzând activități de tipul de: jogging, înot, alergare, ciclism, sau numai o plimbare plăcută și energetică în aer liber în fiecare zi pentru o durată de o jumătate de oră.

Exerciții de Yoga

Exerciții de YogaMajoritatea oamenilor chiar nu-și dea seamă că nu pot respira în mod corect. Inhalarea de neregulată îmbătrânește organismul uman și celulele în prealabil, care îl formează.

Acest mod de respirare greșit privează corpul de oxigenul de care are nevoie atât de mult și aceasta inevitabil duce la acumularea toxinele. Exercițiile de yoga sunt considerate o decizie bună pentru acest tip de problemă. Poate fi aplicată de succes tehnica Pranayama, care reprezintă controlul de ”prana”, sau energia internă spirituală prin inhalare controlată și efectuată în mod corect.

Există trei variații principale de aceasta: Bastrika, Kapalabati și Nadi Shodan pranayama. Acestea permite eliminare de succes a substanțelor dăunătoare de tipul de dioxid de carbon de corpul, în același timp ridicându-se fluxul de oxigen pur spre organismul întreg.

Aceste practici contribuie la accelerarea circulației sângelui, tonifierea activității stomacului și îmbunătățirea puterii și elasticității pereților plămânilor.

Scrub integral al pielii

Scrub pieliiScrub-ul integral al pielii corpului este o procedură simplă, care elimină de succes celulele moarte de stratul superior al epidermei, în același timp stimulând sistemul limfatic și imunitar, cu scopul de a facilita procesul de eliminarea toxinelor.

Se alege o perie destul de mare cu tipul de păr potrivit, care trebuie să fie curățată cu atenție după terminarea tratării unei anumite zone de piele. Se obicei se începe de picioarele și se continuă cu spatele și abdomenului.

Procedura nu durează mai mult de zece-cincisprezece minute, iar după aceea se recomandă un duș fierbinte și lung răcoritor.

Vizitări în Sauna și Baie Turcească

Sauna și Baie TurceascăSauna sau cadă fierbinte, mai cunoscută ca baie turcească, sunt două practici pentru curățarea părții externe ale corpului, care sunt cunoscute încă din antichitate. Acestea posedă și un efect de relaxare și armonizare, precum și curăță piele în adâncime, înlăturând particulele mici reziduale și toxinele.

Sunt extrem de utile și în cazul de existența unor probleme cu inima și tensiunea arterială crescută.

Natura – Vindecătoarea cea mai bună

Atunci când omul dorește să efectueze detoxificarea integrală și purificarea organismului de toxinele, bacteriile și substanțele dăunătoare, poate utiliza unele metode ecologice și încercate în timp care sunt descrise mai sus.

Acestea nu numai vor contribui la eliminarea de succes a paraziții din organism, ci și la îmbunătățirea tonusului, dispoziției și funcțiilor diferite vitale ale organismului.

>> Pentru mai multe articole interesante, vizitați secțiunea Blog <<

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *