Măști Cosmetice

Timp de citit: 5 min

Existența unei pieli uscate sau grase? Multiple probleme alergice? Doriți un aspect exterior mai proaspăt și mai sănătos al pielii, fără a fi necesar să utilizați creme scumpe? Este un fapt dovedit că măștile naturale sunt printre metodele cele mai preferate pentru tratarea ridurilor și obținerea unei pieli moale și strălucitoare din admiratorii frumuseții și cei care doresc să obțin acest lucru în mod eficient, dar fără a-și goli portofelul.

Ce reprezintă măștile cosmetice?

Acestea se oferă într-o gamă bogată de sortiment, fiecare dintre acestea este destinată unui tip diferit de piele. Clienții pot singuri să aleagă cele care se potrivesc cel mai bine cu pielea lor.

Măștile cosmetice obișnuite sunt utilizate pentru înlăturarea particulelor murdare și obținerea unei străluciri moale și exprimarea de prospețime și tinerețe.

Piața oferă o gamă largă de diferite tipuri de măști cosmetice, fiecare cu caracteristicile sale proprii și potrivită pentru un tip diferit de piele. Funcția lor principală este de a hidrata pielea uscată, de a înlătura punctele negre și particulele murdare acumulate, cele cu formula cea mai complexă de ingrediente au o abilitate de a înlătura ridurile în mod eficient.

Mai jos este prezentată o listă de creme 100% naturale, prin care consumatorii pot obține o piele proaspătă, tânără și regenerată de lungă durată.

Cum se aplică Masca Cosmetică?

Pentru ca clienții să poată alege crema cea mai potrivită pentru aceștia, urmează să aibă în vedere câțiva factori pentru aplicarea lor. Masca pentru frumusețe se aplică numai pe piele curată, astfel încât curățarea și uscarea atentă este obligatorie. Aceasta se efectuează cu scopul de a se elibera porii și permite o pătrundere adâncă și integrală a substanțelor în aceasta.

Ce reprezintă Scrub-ul?

În cazul cel mai bun mijlocul de curățare a pielii feței se aplică după exfoliere efectuată deja. Aceasta este o procedură curativă de tip domestic, utilizată pentru înlăturarea celulelor moarte și toate particulele murdare. Amestecul pentru aceasta se pregătește ușor numai cu câteva linguri de miere și sare.

Altul tip de scrub are o activitate de exfoliere. În primul rând se aplică un strat de produsul, care după aceea rămâne în cursul unei perioade minime de 10 minute, sau mai lungi, dacă utilizatorul are dorință și timp.

După terminarea procedurii fața trebuie să fie spălată bine cu apă răcoroasă și săpun antibacterian.

Masca pentru Piele Uscată a Feței

Dacă utilizatorul suferă de probleme serioase cu piele a feței uscată și lipsită de viață, acesta ar trebui să utilizeze o mască cu o activitate hidratantă și nutritivă foarte mult exprimată, care conține un buchet de substanțe utile, pentru ca epiderma să fie alimentată și înmuiată în adâncime.

Aici urmează o rețetă pentru o mască naturală de față foarte hidratantă: Un banan trebuie să fie măcinat și în amestecul să fie adăugate 2 sau 3 linguri de iaurt. Se amestecă până la obținerea unei substanțe foarte dense în care se adaugă câteva picături de ulei de măsline, recomandându-se acesta să fie de o clasă înaltă, și anume extra virgin.

Dacă pielea persoanei este atât de mult deshidratată încât s-a ajuns la crăparea pielii, la amestec poate fi adăugată și o lingură de miere. Masca se aplică și rămâne să activeze după care pielea se spală cu multă apă până la înlăturarea ei completă.

Pielea feței obține imediat o strălucire și este moale și eterică la atingere și imediat aspectul va fi mai hidratat și strâns.

Masca pentru o Piele Grasă a Feței

Persoanele care suferă de o piele prea grasă a feței au nevoie de așa-numita masca de relaxare, care este în stare de a elimina excesul de asimilări de grăsimi în straturile adânci ale epidermei.

Masca hidratantă se efectuează foarte ușor în condiții de casă. Amestecați un măr decojit în prealabil care ați tăiat la cuburi și adăugați trei linguri de miere. Se amestecă până când devine un amestec omogen și la piureul obținut se adaugă o jumătate de castravete și un albuș de ou.

Se adaugă și câteva picături de suc de lămâie și extract de mentă cu scopul de a se dobândi strălucire și hrănire a stratului cel mai superior ale epidermei. Amestecul omogen se lasă timp de 10-15 minute și după aceea se spală complet. Apoi pielea arată strălucitoare și proaspătă.

Masca pentru tip mixt al pielii feței

Persoanele cu piele combinată a feței trebuie atent să se gândească la câțiva factori înainte de a efectua amestecul pentru masca de față: Utilizarea de produse, grăsimi saturați și derivații acestora nu se recomandă pentru tratarea unor părți, fiind în așa-numita zona T (zona de la nasul până la sprâncene), precum și pentru piele înroșită și inflamată.

Masca eficientă pentru piele combinată se poate efectua excepțional de ușor, utilizându-se numai unele ingrediente naturale. Pentru scopul se iau 20 de grame de semințe de dovleac, lut alb și ceai de plante medicinale sau ceai de salvie.

Ingredientele se amestecă până la obținerea unei substanțe omogene datorită efectului de curățare a ceaiului de ștevie, activității de strângere și uscare a lutului, care înlătură sebumul inutil și activitatea de rehidratare a semințelor de dovleac, pielea imediat își recuperează aspectul său tânăr.

Masca împotriva ridurilor pielii

Persoanele care doresc să se bucure de o piele netedă și curată fără riduri pe față pot cere ajutor de o tentație bine cunoscută ciocolată. Mai presus de toate, aceasta stimulează și dispoziția bună, eliberând unele cantități mare de dopamină, cunoscut ca hormonul fericirii, în organism.

Ciocolata are o activitate de netezire și are o abilitate de a recupera blândețea atingerii și strălucirea proaspătă a pieii, precum și să înlăture eficient ridurile, ajutând la regenerarea membranei celulare.

Efectuarea unei măști de ciocolată împotriva ridurilor pe pielea feței este excepțional de ușoară. Tentația dulce se topește într-un recipient de bucătărie cu fund dublu și la aceasta se adaugă o lingură de lapte, cu scopul de a se crea un amestec dens.

Amestecul format se aplică egal pe față și se lasă timp de 20 minute, apoi se spală cu apă caldă și săpun antibacterian.

Masca împotriva punctelor negre pe pielea

Mai jos sunt indicate două rețete, care au posibilitatea în mod eficient să înlăture punctele negre pe față.

Pentru primul amestec o lingură de miere, o lingură de suc de aloe, un albuș și o linguriță de făină de ovăz. Amestecul se aplică pe față și se lasă timp de 15 minute. După aceea fața se spală cu apă caldă și săpun.

Masca a doua împotriva formării de puncte negre pe față se obține prin combinarea unui lut verde, trei linguri de suc de aloe și două de miere. Substanța se amestecă până la obținerea unui amestec omogen, se aplică pe față și se lasă timp de 10 până la 20 minute, după aceea se spală cu atenție.

Cuvinte finale

Măștile pentru față sunt eficiente și reprezintă o metodă ecologică pentru tratarea pieii acneice și simptomele de îmbătrânire, de exemplu apariția unor riduri și puncte negre. Nu este un vindecător mai eficient decât Natura, care a contribuit la sănătatea oamenilor secole înainte de dezvoltarea tehnologică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *