Nucă de cocos – 5 moduri ușor de a pierde in greutate

Timp de citit: 3 min

Nucă de cocos Beneficiile de folosirea regulată de nuca de cocos a fost confirmat de mai mulți experți de sănătate la nivel mondial. Există, de asemenea, oameni care au beneficiat de miraculos sa te ține efect subțire și de întinerire. Industria adesea utilizate la fabricarea de diverse produse, cum ar fi săpunuri, cosmetice, uleiuri esențiale. Industria alimentară a făcut-o unt, faina, lapte și zahăr cu succes. Deoarece fructul este bogat in calciu, vitamina C, sodiu, potasiu, fosfor, seleniu și magneziu. Acesta poate fi definit ca o paletă reală de substanțe utile pentru organism. Acum ne vom uita la modul în care ne poate ajuta să piardă în greutate.

Principalul avantaj al nucă de cocos în dietetică peste toate alte fructe bogate in substante nutritive, este faptul că compoziția păstrează corpul tonifiat și în stare proaspătă, în timp ce arde un numar mare de calorii si grăsimi.

Aceste proprietăți pozitive ale nucă de cocos se datorează faptului că acesta conține un număr extrem de mare de fibre alimentare, care au capacitatea de a sparge literalmente excesul de țesut gras acumulat, și pentru că îmbunătățește metabolismul și de a stimula organismul pentru a curăța toxinele acumulate.

Nenumărate sunt avantajele utilizării fructelor. Ulei de nucă de cocos este renumit pentru proprietățile de întinerire. Multe creme anti-rid includ ca ingredient special în formula, astfel încât hidrateaza pielea, făcându-l aspect moale, neted și lucios, în timp ce netezește, determină organismul să producă celule noi.

Valoarea nutristică de fructe exotice îl face potrivit pentru toate tipurile de diete. Rețetele pentru ele pot fi efectuate ca și cu carnea de nucă de cocos, iar dacă este sub formă de pulbere sau sub formă de lapte.

Să ne acorde mai multă atenție la ceea ce sunt primele cinci moduri de ușor de a pierde in greutate cu nuca de cocos.

Produs Recomandat

Curios?

Lapte de cocos pur este cel mai bogat dintre electroliți care există în lume. Nu este surprinzător, numele sanscrita „vriksha kalpa“ se traduce ca „copac care dă toate necesitățile vieții“. Averea lui se datorează în principal faptului că apa conține fibre înfiltrat prin scoarța timp de nouă luni.

1. Pierdere în Greutate cu ulei de nucă de cocos

ulei de nucă de cocosProprietatea cea mai favorabilă de nucă de cocos este capacitatea sa de a stabiliza nivelurile de insulină în corpul uman. Un număr de experți chiar susțin că s-ar putea proteja impotriva diabetului zahărat. Accelerează metabolismul și oferă mai multă energie organismului pentru activitatea fizică și activitatea mentală.

Rețetă vechi tibetien, pentru a pierde in greutate cu ulei de nucă de cocos, cafea și scorțișoară:

In cafeaua de dimineata pune 3 linguri de ulei de nucă de cocos și substanța trebuie agitat cu un mixer sau blender. În final amestecă cu scorțișoară și băutura este gata pentru consum. Acesta oferă rezistență și afișează toxinele din organism, fără a afecta cantitatea de energie.

2. Pierderea în greutate cu nucă de cocos

Pierderea în greutateCarnea de nucă de cocos este nu numai foarte plăcută la gust, dar este dovedit științific că într-o ceașcă de ea conține 7 g fibre. Folosirea zilnică este recomandat pentru un organism sănătos. Acesta poate fi un bun substitut pentru carne și pește, la fel ca în ultimul timp popularitate salatelor cu ea. Ele sunt, de asemenea, utile pentru întărirea sistemului imunitar și reglarea colesterolului din sânge și de zahăr din sânge.

Aici este o rețetă simplă și la prețuri accesibile pentru modul de a mânca sănătos și vă ține figura subțire, în același timp.

Salata cu morcovi, nuca de cocos, banane și portocale:

Ia 1 morcov, 1 portocală, ½ banană curățate și 3 linguri de nucă de cocos rasă. Produsele sunt amestecate fără nici o manipulare suplimentară și salată ar trebui să fie consumată ca un substitut pentru cină.

3. Vă țineți subțire cu apă proaspătă de la Cocos

Apă de nucă de cocos este extrem de dificil de găsit. Primul și ultimul șef de sex feminin din Egipt în tipul lui Cleopatra a folosit, în locul apei, apă de nucă de cocos pentru că are capacitatea de a întineri celule în moș regulat.

Este extrem de costisitoare și greu de găsit, deoarece numai fructe de nucă de cocos tineri conțin lichid. Acesta ajută organismul să fie curățat de toxine și acționează ca un regulator al proceselor gastrointestinale și metabolice.

4. Dieta de nucă de cocos și ceai verde

Dieta de nucă de cocosAceasta dieta poate fi prea severă pentru majoritatea oamenilor, dar este extrem de eficient, care, la rândul său, face unic. Trebuie să menționăm impactului pozitiv și de a arde calorii in plus.

Interiorul nuca de cocos este tăiat cu grijă. Se consumă timp de trei zile consecutive în mod direct în această stare. Fiecare masă este însoțită de o ceașcă de ceai verde, fără arome suplimentare. Nu este nevoie să se meargă dincolo de procedurile recomandate de modul de nutriționiști.

5. Un plus minunat pentru orice dieta

Chiar dacă persoana deja sa început un alt tip de dietă este mai bine să includă 1 lingură de nucă de cocos, care a fost anterior tocat. Acest lucru va spori absorbția nutrienților de către organism și va provoca un sentiment de sănătate și energie.

Este puternic calitatea acestuia ca aditiv alimentar care îmbunătățește absorbția corespunzătoare a benefice pentru organism minerale, vitamine și proteine. Se poate folosi în salate cu sfecla, varza, ridichi și napi.

>> Pentru mai multe articole interesante, vizitați secțiunea Blog! <<

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *