6 Moduri de Cele mai Neobișnuite de Combatere a Obezității

Timp de citit: 4 min

Combatere a Obezității Raportul statelor Organizației Mondiale a Sănătății până în 2014. Aceasta afirmă că a cincea cauză de deces prematur este obezitatea. Deși la prima vedere pare ușor, obezitatea poate fi clasificată ca o boală, deoarece consecințele sunt fatale: hipertensiune arterială, probleme cronice cu colesterol și zahăr, probleme cardiovasculare și diabetul. Oamenii care suferă de ea au adesea dificultăți în mișcare, respirație și digestie.

Diferite țări din întreaga lume aplică metode cu diferite niveluri de succes, pentru a face față cu exces de greutate, și, uneori, de frontieră de pe absurd.

Regulile de bază sunt valabile pentru orice persoană care dorește să-și piardă în greutate este de exerciții fizice regulate sau de a exercita un fel de activitate fizică combinată cu un meniu echilibrat. Problema este că ei nu sunt întotdeauna suficiente.

Deoarece procesele chimice din indivizii rulă diferit este foarte dificil să se stabilească o metodologie clară și precisă, care este la fel de valabile și de succes pentru toată lumea.

Prin lege, principalul responsabil pentru sănătatea populației unui guvern teritoriu al țării, astfel încât mulți dintre ei să ia măsuri majore pentru a face față cu problema obezității.

Știați că …?

Potrivit mai multor studii, nuca de cocos este unul dintre produsele cele mai utile pe care ar trebui să fie luate în cazul în care o persoană care dorește să-și piardă în greutate. Este bogat in fibre si minerale. Mai mult, este cea mai saturată de sursă de acid lauric în laptele uman. Băutura CocoSlimmer pentru tine conține o concentrție mare de cocos.

Politica de stat în acest sens poate fi atât prea strict și de-a dreptul paradoxal și amuzant, iar în unele cazuri – revoluționar. Următoarele sunt cele mai neobișnuite moduri de a face cu obezitatea în diferite țări.

Top 7 Exercitii pentru modelarea corpului

1. Thailanda și Plantele Magice

Plantele MagiceNu este nici un secret faptul că bucătăria thailandeză este foarte bogat în grăsimi. Chiar și atunci când nu este vorba de feluri de mâncare tradițională și o tipică bucătărie pe strada țării, populația locală preferă aceste și sunt bogate în calorii.

Acest lucru conduce în mod logic la niveluri crescute de colesterol și aduce cu ea o serie de riscuri pentru sănătate.

Nu este surprinzător, guvernul thailandez, împreună cu compania de tehnologie din Bangkok cu sediul BBDO, a decis să finanțeze construirea unui vas special, cu aproape un efect „magic“.

Utensile de bucătărie va avea capacitatea de a absorbi 30 de calorii la o masă, și absoarbe până la 70 ml de grăsime separat de ea, dar este încă în curs de dezvoltare și să fie comercializat.

2. Japonia și Legea Metabolizată

Legea MetabolizatăLand of the Rising Sun este nu numai în măsură să dovedească o sursă de inovație tehnologică fără precedent, dar de multe ori scandalizat la sfârșitul anului de soluții la problema excesului de greutate.

Deja în 2008. guvernul japonez acceptă T. Rodie. „Legea metabolizaților“, care reglementeaza permise de circumferinta taliei de stat pentru adulti de 40 de ani la 74 cm. Femeile au dreptul la 90 cm, și bărbați la 85 de cm.

Persoana suspectată că ar putea depăși pe cele permise de lege, sub rezerva verificării de către o persoană autorizată, și consultarea ulterioară cu un nutritionist, prescrie dieta bine și obligatorii corespunzătoare.

Deși se pare că discriminația măsurată funcționează efectiv, deoarece statisticile arată că Japonia are cel mai mic procent de obezi din lume – 3.5%!

3. SUA și ”aspiratorul” Industriei Alimentară

Statele Unite ale Americii se numără printre liderii în ceea ce privește problemele legate de obezitate. De acolo începe și fast food-uri. Un fapt mai puțin cunoscut este faptul că, în fapt, există produse de consum de mediu extrem de costisitoare, și de sănătate de stat aproape nici unul.

Deci, cel mai avantajos pentru majoritatea populației comandă cheeseburger sau tacos. Din păcate, majoritatea populației suferă de probleme legate de a fi supraponderali.

Pentru a lupta această tendință a dezvoltat și terapie aspirator – tehnologie care permite artificială „aspirație“ de până la 30% din alimentele ingerate. Procedura se efectuează imediat înainte de a fi absorbat în organism.

4. Dubai și Subvenții de Stat

Fiind o țară cu o majoritate a populației profesând Islam Dubai se adapteze măsurile împotriva obezității cu celebrarea postului Ramadan. Din moment ce majoritatea oamenilor au o problemă cu excesul de greutate, ei trebuie să facă dovadă că au descărcat 2 sau mai multe kilograme de greutate normală înainte de 16 august.

Toți cei care nu reușesc să atingă într-adevăr, câștigă trei grame de aur, iar primele trei, cel mai descarcat de greutate, beneficiază de un singur grant egal cu $ 5.500.

5. China și Acupunctura Tradițională

AcupuncturaAncheta efectuată în numele asociației instituțiilor medicale din Hong Kong arată că acupunctura tradițională poate ajuta în cazurile de obezi clinic.

Stimularea punctelor specifice pe urechi si picioare este asociat cu unele părți ale stomacului și pancreasului. Impactul direct asupra acestora crește șansele de prolaps excesului de greutate.

6. Noua Zeelandă și Interdicție de Intrare în țară

Autoritățile din țară sunt extrem de îngrijorat de faptul că aproape o treime din populație are o problemă cu acumularea excesului de greutate. Întreprinsă în politica guvernului este de a refuza vize pentru termen lung sau de ședere permanentă pentru persoanele care suferă de obezitate.

Toți imigranții care trăiesc pe teritoriul Noii Zeelande ar trebui să treacă examenele medicale periodice pentru a dovedi că lor indicele de masa corporala (IMC) nu este mare (peste 35 de puncte).

Să ne amintim că de nucă de cocos este ingredientul activ a CocoSlimmer care este unn mijloc de a menține o siluetă zveltă și organism sănătos.

>> Pentru mai multe articole interesante, vizitați secțiunea Blog <<

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *