Big Lover Gel Recenzie – O nouă formulă Ylang-Ylang pentru a spori rezistenta masculina in pat în 2020

Timp de citit: 5 min

Big Lover GelBig Lover este un gel de performanță masculină și de îmbunătățire a libidoului. Producătorul său probabil-numit a selectat cu atenție un buchet de plante și plante puternice pentru a acționa ca ingrediente principale. Formula include chiar și un derivat original Ylang-Ylang. Este cunoscut în întreaga lume ca o modalitate buna de a spori sistemul reproductiv masculin și feminin, stimularea rezistenta. Ambele sexe împărtășesc feedback pozitiv cu privire la modul în care Big Lover Gel funcționează în comentarii, comentarii, și opinii pe forumuri de intimitate online. Nu au existat plângeri în marturii cu privire la apariția de efecte secundare negative, contraindicații, sau reacții alergice. Este chiar bun pentru activitatea prostatei. Produsul oferă o abordare naturală a senzualității romantice în timp ce aplicațiile sale într-o oportunitate excelentă de a se deda la preludiu interesant. ? Folosește-ți imaginația!

În cazul în care pentru a cumpara Big Lover Gel la un preț rezonabil online? Există multe escrocherii de produse false și farse care utilizează numele de brand al produsului pe portaluri, ar fi Amazon, eBay, e Mag, Alibaba, și AliExpress? de a rămâne în siguranță de la ei? Site-ul oficial oferă promoții și reduceri, ar fi Obțineți 3 copii ale Gelului Big Lover la prețul de 2?

Aflați toate faptele importante citind complet Big Lover Gel revizuire de mai jos!

big lover gel, libido, ridicare sex

Ylang-Ylang – Planta care redefinește Romantismul și te face să redescoperi senzualitatea!

Știința a încercat de mult timp să definească și să explice libidoului uman. Biblioteca Națională de Medicină a SUA prezintă multe reviste științifice pe această temă. Una dintre cele mai interesante dintre ele este articolul din 2000 al autorului A. Graziottina „Libidoul: scenariul biologic”. Medicina tradițională și practicile tribale au identificat multe plante și plante care ajuta la stimularea performanței cuiva și rezistenta in pat. Introduceți Ylang-Ylang, mai bine cunoscut sub numele de Cananga odorata, sau copac Cananga.

Ylang-Ylang are o aromă distinctă, profund parfumată, care o transformă într-un simbol al iubirii și senzualității. Frunzele sale și muguri de flori au fost mult timp aplicate în scopul exact de a stimula nivelul mediu al libidoului și vitalitate. Habitatul său natural este țările, situate în Asia de Sud-Est – Thailanda, Indonezia și Filipine. Dar uleiul esențial care este extras din copac se găsește numai în Madagascar. Un ritual vechi implică fumatul casa ta pentru a le proteja de certurile iubitorilor „și să ofere cupluri cu pace și dragoste. La tropice, femeile încă poartă ghirlande frumoase de culoare Ylang-Ylang.

Citeste mai mult: 5 întrebări frecvente despre intimitate, al căror răspuns vrei să-l cunoști!

Să aruncăm o privire la unele dintre proprietățile sale libidoului-stimularea:

 • Mirosul său este cunoscut pentru a invoca literalmente senzualitatea umană și de a spori sensibilitatea prin acționând ca un stimulent ușoară. Uleiul esential Ylang-Ylang este inclus in parfumul Chanel #5 si poate fi aplicat local in timpul masajelor.
 • Extractul de copac induce, de asemenea, un efect euforic lite.
 • Este utilizat pentru a stimula metabolismul, fluxul sanguin, și ridica nivelurile scăzute de imunitate.
 • Calmează crampele PMS, supune episoadele depresive și îmbunătățește calitatea somnului.
 • Ylang-Ylang stimulează în mod activ sistemul reproductiv masculin și feminin.

Are Big Lover au un efect bun asupra libidoului -Recenzii, Opinii, și comentarii!

big lover gel, libido

Big Lover Gel este o soluție naturală de îmbunătățire a performanței și rezistenței, predispusă la recenzii pozitive și feedback pe forumurile de intimitate. Producătorul său probabil-numit este mai mult decât conținut cu acest răspuns pozitiv în opiniile clienților, comentarii, și mărturii. Ceea ce le place clienților despre modul în care funcționează Big Lover este că permite ambilor parteneri să se angajeze în aplicarea sa.

Bărbați și femei, deopotrivă, de stat în lor Big Lover Gel comentarii, comentarii, și opinii că modul de utilizare face preludiul mai interesant. Feedback-ul și mărturii pe online intimitate și forumuri romantism mai spun rezistenta masculina si performanta generala in pat s-au imbunatatit. Nu există plângeri cu privire la apariția efectelor secundare negative, reacții alergice sau alte contraindicații.

>>Comandați Big Lover cu -50% reducere aici!<<

Aici sunt Big Lover Gel principalele argumente pro, așa este descris în comentarii client, comentarii, și opinii pe forumuri:

 • Formula pe bază de plante all-natural cu un extract organic de Ylang-Ylang pentru a stimula performanța masculină;
 • Permite experimentarea și experiențele noi interesante în timpul aplicării – se poate transforma cu ușurință în preludiu;
 • Nu există contraindicații cunoscute la utilizarea zilnică a Big Lover Gel, nici plângeri cu privire la astfel de comentarii, opinii și comentarii ale clienților;
 • Aplicația poate transforma actul sexual într-un joc de plăcere pentru ambii parteneri;
 • Plăți bune și COD la comanda prin intermediul site-ului oficial;

Nota Bene! Lipsa plângerilor contraindicații în recenziile și feedback-ul Big Lover Gel nu le face improbabile. Vă rugăm să respectați instrucțiunile de utilizare ale producătorului cu numele probabil, găsite în interiorul ambalajului ca un manual de utilizare detaliat!

Se aplică Big Lover Gel pentru mai multe reciprocă placere de zi cu zi? Instrucțiuni în 3 pași!

Formula hipoalergenică a Big Lover Gel face aplicarea sa sigură. Nu au fost raportate secundare, efecte, reacții alergice dermatologice, sau alte contraindicații în marturii client pe forumuri. Unul trebuie doar să vă amintiți să utilizați și să stocați performanța de sex masculin și rapel de anduranță exact în conformitate cu instrucțiunile sale de utilizare. Ele pot fi găsite în ambalaj și conțin un manual detaliat. Soluția de satisfacție reciprocă trebuie păstrată în ambalajul original la temperatura camerei medii, într-un loc răcoros și uscat.

Iată să aplicați Big Boy Gel pentru mai multă plăcere reciprocă în pat în 3 pași:

 1. Strângeți o mică parte din rapel libidoului pe palma ta sau partenerul tau.
 2. Aplicați-l, folosind mișcări de masaj profunde, dar blânde, pe organul reproductiv masculin cu 15-20 de minute înainte de actul sexual.
 3. Utilizați zilnic pentru a spori priceperea senzuală!

Care sunt principalele libidoului-Stimularea Ingrediente în Big Lover Gel’s Formula?

gel libido ridicare sex

Toate ingredientele adăugate în formula all-organică big lover sunt derivate din boostere naturale libidoului. Cea mai mare dintre ele este din arborele Ylang-Ylang. Acesta a fost cultivat și recoltat în condiții care seamănă foarte mult cu cele ale habitatului său natural.

Aici sunt principalele extracte de plante în Formula naturală de accesoriu de performanță masculină Big Lover Gel:

 • Glicerină derivată din plante: Unul dintre cei mai buni agenți de lubrifiere și hidratare de acolo.
 • Ulei esențial de mentă: Acest extract îmbunătățește fluxul sanguin în zona mușchilor mici ai pelvisului, inducând un efect de răcire care prelungește actul sexual.
 • Extract de Aloe Barbadensis: Ajută la protejarea și întărirea pereților capilari ai sângelui, acționând ca un agent de detoxifiere organic.
 • Ylang-Ylang Ulei esential: Un puternic de rapel libidoului masculin și feminin, care îmbunătățește, de asemenea, activitatea sistemului de reproducere. De asemenea, induce o aromă dulce-parfumate.
 • Extract de Acmella Spirantes: Acest derivat de plante îmbunătățește fluxul de sânge, oferind un tonus mai bun al corpului și niveluri crescute de energie și rezistență.
 • Extract de cauciuc Xanthan: Stimulează receptorii creierului, care sunt responsabili pentru libidoului și nivelurile de senzualitate și senzualitate.
 • Extract de lămâie: Ingredientul ajută bărbații să-și îmbunătățească rezistența intimă.

Să cumpere Big Lover Gel la un preț bun online, în Italia și Spania?

gel, libido

Producătorul probabil-numit afirmă că clienții ar trebui să se angajeze în cumpărături online sigure și inteligente. Ei nu ar trebui să caute Big Lover Gel la un preț rezonabil pe portaluri de e-sales, ar fi Amazon, eBay, eMag, Alibaba, Mercado Libre, sau AliExpress. Acesta nu este disponibil acolo. Mulți clienți se plâng că au achiziționat înșelătorii și produse false de pe astfel de pagini web. Rapel libidoului natural, de asemenea, nu este oferit în farmacie locale.

Acest lucru se face astfel încât producătorul poate oferi Big Lover Gel la un preț rezonabil pe site-ul oficial. Costul este echivalent cu fiecare țară de dispersie comercială. Este la fel în Italia, Spania, Germania, Austria, Ungaria și Slovacia, doar obtinerea recalculate pentru a se potrivi cu moneda locală.

Iată să cumpere Big Lover Gel la un preț bun online:

 1. Introduceți numele și numărul de telefon curent în formularul online pe site-ul oficial
 2. Primiți un apel de la un ofițer al companiei de distribuție și specificați detaliile de livrare
 3. Ia Big Lover Gel, Plătiți cu METODA COD, și momente parts de pasiune adevărat împărtășite și plăcere!

Oferirea de placere = Primirea-l!

Numai că nu ar trebui să ezite pentru a seta atmosfera potrivită pentru a face partenerul să se relaxeze mai ușor. Aprinderea lumânărilor și așezarea unui pat plin de muguri de trandafir, sau schimbarea peisajului și a face-o în aer liber, va spori doar senzualitatea. Experiment mai mult pentru a împărtăși mai multă plăcere reciprocă în pat!

Linia de fund: toate-naturale de sex masculin de performanță și de anduranță accesoriu soluție Big Lover Gel devine feedback pozitiv. Recenzii client, opinii, și comentarii pe online intimitate și forumuri romantism sunt pline de „thumbs up” rating de la ambele sexe. Formula sa naturală Ylang-Ylang o face una dintre cele mai bune alternative de stimulare a libidoului pe piața digitală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *