Fly Bra – Stil fără bretele și elenganță!

Timp de citit: 4 min

Fiecare femeie vrea să arate cât se poate de bine tot timpul. Nu contează dacă ocazia este o recepție oficială sau doar o plimbare de după-amiază în parc după muncă. Este în natura genului mai blând să dorească să atragă atenția celorlalți, arătând un aspect fără cusur. Tendințele modei tind să se schimbe destul de des, dar acest lucru nu înseamnă că nu există principii ferm stabilite care să fie valabile în fiecare perioadă de timp și epoci. Acest lucru duce logic la problema curelelor de vizitare prin sutien. Mulți le consideră a fi un detaliu neclintit care poate distruge chiar și cea mai frumoasă rochie. Poate sutienul fara bretele FlyBra ajuta femeile sa aiba grija de aceasta problema vizuala?

Funcția principală a bretelelor de îmbrăcăminte și a celor prezenți pe haine este aceea de a ține îmbrăcămintea în partea superioară a corpului nostru, formându-l în cel mai elegant și mai elegant mod posibil. Trebuie să rețineți că nu sunt întotdeauna potrivite pentru purtarea în timpul unor evenimente mai formale sau de afaceri.

Multe femei sunt forțate să nu participe la aceste evenimente și ocazii cu cele mai frumoase rochii sau costume datorită faptului că acestea sunt fără mâneci și detaliile neplăcute pot atrage prea multă atenție și pot ruina un aspect altfel impecabil.

Femeile caută diferite tipuri de soluții de îmbrăcăminte, dar nu este neobișnuit ca rochiile fără mâneci să aibă o spate goală care nu permite punerea pe un sutien obișnuit fără bretele. Posibilitatea de a avea o perspectivă rafinată și lustruită este minimizată.

Un produs publicat sub numele de sutien Fly Bra silicon fără bretele a apărut recent pe piață. Ea are o dimensiune mică, este foarte elastică și acoperă doar conturul bustului, fără a merge nicăieri în spate.

Ar putea fi răspunsul mult așteptat la căutarea veșnică a femeii pentru armonie și perfecțiune exterioară? Să aflăm.

Știați?

Prima femeie din lume care a obținut un brevet de sutien fără bretele este americanul american Mary Phelps Jacob (Caresse Crosby) în 1914. A folosit două batiste și o panglică pentru a le pune împreună. Modelul a fost vândut companiei Warner Brothers Corset pentru 1.500 $. Ea, însă, este departe de a fi prima care își inventează propriul design. Mary Tucker a făcut un model de sutien în 1893, dar nu a reușit să o vândă vreunui producător.

Ce este FlyBra Silicon Strapless Bra?

FlyBra pentru modelarea estetică și ridicarea bustului este un sutien anatomic care se potrivește cu un backless și fără bretele, care este realizat din țesături siliconice de înaltă calitate și se potrivește cu toate busturile, având un design uniform și elastic.

Este un îmbrăcăminte potrivită pentru femeile care doresc să poarte rochițe fără mâneci sau fără spate, precum și pentru lucrătorii din birouri și pentru cei care frecventează frecvent evenimente oficiale. Printre posibilele sale efecte se numără modelarea gustului volumului de bust, precum și o ușoară ridicare și ieșire.

>> Comandați Online Acum <<

Utilizarea sa nu are ca rezultat nici un efect secundar nedorit sau apariția alergiilor.

Curios?

Diferiți reprezentanți ai genului mai blând preferă să poarte sutiene care au un model și o formă diferită. Fosta doamnă a filipinezilor – Imelda Marcos, de exemplu, sa bazat adesea pe sutiene blindate. A existat o amenințare constantă pentru bunăstarea ei în timp ce soțul ei era în funcție. Îmbrăcămintea a protejat zona din jurul inimii, plexul solar și o mare parte a coloanei vertebrale de la posibilele împușcături.

Cum să Purtați Sutien FlyBra Strapless Pentru un Aspect Elegant?

Țesătura elastică din silicon pe care sutienul FlyBra elastic este o bustă estetică din punct de vedere vizual permite utilizarea facilă și poate fi utilizată de doamne care au forme și dimensiuni variate ale sânilor. Una dintre puținele condiții preliminare recomandate pentru purtarea ei este că acest lucru ar trebui făcut după un duș pe o piele deja curată.

Acest lucru este necesar pentru a menține țesătura în siguranță împotriva particulelor de murdărie și a bacteriilor. Capacul paharelor sutienului fara bretele trebuie de asemenea indepartat si inainte de a fi plasat pe sani. După aceasta, panglicile ar trebui să fie întinse până la obținerea aspectului vizual dorit și a volumului.

Există trei pași de bază pentru a purta corespunzător sutienul Fly pentru un bust elegant în formă. Ele merg după cum urmează:

1. Spălați cu grijă și ușor cureaua de sutien cu apă caldă și săpun, îndepărtând în prealabil stratul de protecție.
2. Lăsați-o să se usuce fără a fi expusă la lumina directă a soarelui.
3. După ce lăsați-l să se usuce, reintroduceți stratul de protecție pentru a exclude posibilitatea zgârieturilor sau disconfortului toracic.

Cum să Comandați Sutienul FlyBra Confortabil Pentru un Bust Estetic?

Fiecare femeie sau o rudă apropiată sau o prietenă care dorește să o prezinte cu un cadou potrivit poate să comande acest sutien din silicon fără bretele de pe site-ul oficial al distribuitorului unic autorizat. Fiți atenți deoarece interesul a dus la apariția unui număr de produse imitative.

Utilizatorii pot recunoaște sutienul original fără bretele Fly Bra prin prezența unui cod unic de identificare în pachetul de vânzări, precum și un certificat de calitate. Clienții trebuie să completeze un formular de solicitare digital disponibil pe site-ul oficial și să lase un număr de telefon actual, astfel încât un reprezentant al companiei să poată contacta și să elimine detaliile de livrare.

>> Luați FlyBra cu o Reducere de 50% <<

Plata este cash-on-delivery (COD). Cea mai rapidă solicitare poate beneficia de oferta promoțională Fly Bra și asigură o copie a sutienului fără bretele cu o reducere de -50%.

Trăiește-ți Basmul!

Toată lumea a auzit povestea Cinderella. Și fiecare fată vrea să fie regina balului, încântând inima prințului. În fiecare femeie trăiește o prințesă și este nevoie de puțină grijă și atenție pentru le face să strălucească.

Fly Bra elegant sutien fără brețele poate, de asemenea, vă ajută să aveți grijă de și clarifica mici imperfecțiune din aspectul dumneavoastră și ținuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *