Știai că aceste 10 alimente afectează tensiunea arterială?

Timp de citit: 4 min

inima și stetoscop pentru a măsura tensiunea arterială

Hipertensiunea arterială este unul dintre principalele semnale că ați putea suferi de hipertensiune arterială. Aceasta este o problemă comună de sănătate, care se datorează atât vârstei și obezității și excesului de greutate, lipsei de activitate fizică, consumul excesiv de alcool și altele. Persoanele care sunt diagnosticate cu hipertensiune arterială ar trebui să adere la o dieta.

Adesea aproape și familiar va oferi o varietate de metode, rețete și produse cu privire la modul de a evita problemele tensiunii arteriale. Unul dintre cele mai recomandate produse sunt cele naturale, ar fi Cardio NRJ sau ReCardio, care controlează nivelul tensiunii arteriale și să aibă grijă deosebită de sistemul cardiovascular.

Hipertensiunea arterială cronică este un semn de stil de viață sau probleme de predispoziție genetică. Tensiunea arterială poate duce la probleme cardiace și pentru acest control al nivelurilor sale este esențială pentru menținerea sănătății.

 Produse sănătoase

O creștere a tensiunii arteriale este normal pentru stres sau consumul de alimente nesănătoase. Cu modificările corecte în dieta poate crește sau reduce tensiunea arterială. Știi de ce alimente și băuturi ar trebui să fugi dacă suferiți de hipertensiune arterială? Dacă nu – citiți articolul, ne-am adunat în top 10 dintre ele pentru a exclude din meniul de zi cu zi. În cazul în care problemele persistă, puteți căuta o soluție cu utilizarea unui supliment alimentar, ar fi Cardio Active.

Interesant fapt: Dacă suferiți de tensiune arterială prea scăzută, puteți ridica în condiții de siguranță nivelul său cu consumul de nuci proaspete (acestea sunt bogate in grasimi, și mai ales utile sunt nuci), brânzeturi (până la 100 de grame pe zi) și o ceașcă de cafea.

Alimente cu o influență asupra tensiunii arteriale

Sare

Sarea este cel mai activ supliment care crește tensiunea arterială. Este foarte important ca, cu hipertensiune arterială vă limita aportul său la maxim, chiar dacă puteți – pentru a opri consuma complet. Într-o linguriță de sare de masă există aproape 2.300 miligrame de sodiu.

Sare

Știai că…? Frecat este un microelegant, care are o funcție principală în menținerea schimbului de sânge în organism, controlează activitatea mușchilor și nervilor. Consumul de cantități mari de sodiu duce la epuizarea stocurilor de potasiu. Dezechilibrul în sincronizarea dintre sodiu și potasiu poate duce la o încălcare a funcțiilor inimii, creierului și ficatului.

Alcool

Persoanele care suferă de hipertensiune arterială ar trebui să evite consumul de orice tip de alcool și băuturi alcoolice. Alcoolul reduce acțiunea și eficacitatea medicamentelor pe care le luați.

Sfat: Dacă suferiți de hipotensiune arterială (tensiune arterială scăzută), se recomandă consumul zilnic de un pahar de vin! 

Zahăr

Zahăr crește șansele de diabet zaharat și de a fi supraponderali. În plus, crește tensiunea arterială și este recomandabil să se înlocuiască consumul său cu miere naturală.

Cartofi prajiti

Cartofii prăjiți preferați pot deveni un coșmar pentru persoanele care suferă de hipertensiune arterială. Ele conțin grăsimi trans și o mulțime de sodiu. O portie medie de cartofi are 20 g de grăsime și 300 mg de sodiu.

Cârnaţi

Cârnaţi

Pentru a preveni o creștere bruscă a tensiunii arteriale, trebuie să evitați cârnații perisabili și afumați (cum ar fi cârnații și șuncă). Deliactele din carne, care sunt rescised cu suplimente alimentare, conțin sare și grăsimi.

Piei de pui

Pielea de pui poate fi extrem de tentantă, dar conține și grăsimi saturate, grăsimi trans, uleiuri hidrogenate. În cuvinte mai simple, pielea de pui ridică nivelul de colesterol LDL (care este considerat dăunător și rău). Colesterolul ridicat afectează în mod necesar și hipertensivul, poate provoca hipertensiune arterială sau poate agrava sănătatea.

Cafea și ceai

Apa carbogazoasă, ceaiul și cafeaua se află pe lista băuturilor bogate în cafeină și duc la o creștere bruscă a puroiului și a tensiunii arteriale.

Dulciuri și ciocolată

Dulciuri și ciocolată

Delicios pentru fiecare persoană prăjituri, biscuiți, brioșe, cornuri, conțin unt, zahăr, grăsimi saturate și sodiu. Acest lucru va duce la o creștere a nivelului de zahăr din sânge și a tensiunii arteriale. Citiți cu atenție etichetele alimentelor dulci pe care le achiziționați și alegeți alternativele cu conținut scăzut de zahăr și grăsimi.

Ciocolata, pe de altă parte, conține teobromină. Această substanță îmbunătățește ritmul cardiac. Ciocolata poate fi consumată dimineața, cu cel puțin 70% cacao și nu mai mult de două bucăți. Cu cât o ciocolată este mai închisă la culoare, cu atât conține mai puțină grăsime.

Varză murată și castraveți

Aceste două produse sunt un supliment mare la orice dieta, deoarece acestea sunt scăzut de calorii. Problema vine de la conținutul lor ridicat de sodiu. De exemplu, o jumătate de ceașcă de varză murată conține mai mult de 450 miligrame de sodiu, și un castravete – aproximativ 550 miligrame. Doza zilnică recomandată de aportul de sodiu este de 2300 miligrame.

Varză murată și castraveți

Băuturi energizante

Dacă suferiți de hipotensiune arterială, puteți utiliza băuturi energizante pentru a crește tensiunea arterială. Desigur, ele au multe efecte secundare și sunt din ce în ce definite ca nesănătoase, în ciuda conținutului ridicat de potasiu, magneziu și sodiu.

Știai că…? Morcovii și spanacul sunt recomandați pentru consum de hipertensivi, deoarece aceste legume normalizează tensiunea arterială. Meniul este de dorit să fie bogat în ouă proaspete, pui, semințe și legume verzi proaspete.

Ai grijă de inima ta!

Controlul tensiunii arteriale pare o sarcină foarte complexă și aproape imposibilă pentru mulți dintre oamenii care suferă de această problemă. Cunoașterea alimentelor care cresc tensiunea arterială, precum și utilizarea tonicului cardiac Heart Tonic, asigură controlul 100% al nivelurilor și îmbunătățesc activitățile cardiace. Evitați consumul de carne grasă, produse din carne afumată, alimente sărate, produse de patiserie cu aluat de unt, făină albă, înghețată, etc.

Ai grijă de inima și corpul tău și bucură-te de un stil de viață mai sănătos!

Posts not found

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *