Eco Slim – Ajutorul sigur pentru organismul dumneavoastra

Timp de citit: 3 min

Avantajele figurii slabe nu se referă numai la estetică. Lipsa kilogramelor în plus și a grăsimelor îmbunătățește funcționarea tractului gastrointestinal, eliberarea mai efectivă a toxinelor și a substanțelor nocive pentru organism, precum și ajută la scăderea riscului de infarct și bolile sistemului cardiovascular. Cu toții dorim să avem figura perfectă, dar cum s-o obținem?

>> Comandați repede și Ușor Aici <<

Mulți ar afirma că încearcă să mănânce sănătos dar scăderea kilogramelor așa dorită nu se întâmplă. Aceasta se datorește cantităților excesive de glutamat monosodic, care se conține în majoritatea produselor alimentare oferite pe piață.

De mai multe ori, acesta nu este descris în conținutul produselor și clienții le cumpără fără să fie informați în legătură cu substanțele din conținut. Motivul utilizării largi este îmbunătățirea gustului produselor consumate.

Ce să facem, însă, când, efectele glutamatului monosodic devin evidente? Piața este abundentă în produse și proceduri costisitoare și ineficiente în același timp. Apariția picăturilor Eco Slim a pus baza unei revoluții modeste în domeniul dieteticii. Conținutul lor unic, fiind o combinație de extrase de produse naturale.

Rezultate și conținut – Cauza de ce să alegeți Eco Slim

Printre cauzele principale ale supraponderabilității este lipsa unor minerale în organism care ajută la arderea rapidă și eficientă a grăsimilor excesive. Astfel de minerale se găsesc de obicei în deviatele Vitaminei B.

Mai jos puteți găsi informații detaliate despre cum se obține acest efect:

 • Vitamina B2: De obicei este conținută în plantele din familia Leguminoaselor și chiar din acestea provine extrasul folosit în Eco Slim. Vitamina B2 are un rol important în echilibrarea balanței în organismul uman.
 • Vitamina B6: Această vitamină este des întâlnită în natură, iar cea mai mare concentrație se găsește în măceșul sălbatic. Aceasta regulează metabolismul și revigorează epiderma pielii, unghiile și părul.
 • Vitamina B12: cunoscută ca și cobalamină, această substanță se găsește în scoicile conchifere, inclusiv cele din Marea Neagră, crustaceele, peștele, carnea roșie, laptele degresat și produsele din cereale. De asemenea, această vitamină este responsabilă pentru metabolism și asimilarea corectă a nutrienților.
 • Vitamina B5: Este conținută în peștii bogațe în grăsimi, brânză, ciuperci, carne, semințele de floarea-soarelui etc. Datorita acesteia, grăsimile și carbohidrații sunt asimilați și prelucrați de corp într-un mod potrivit.
 • Vitamina B8: Reduce nivelul colesterolului și poate fi găsită natural în preparatele din carne, struguri, curmale, lămâi, căpșuni, mure și zmeure.
 • Taurină: Cu efectul său asemănător cafelei verzi, taurina este un diuretic puternic și dă organismului senzația de vitalitate și energie. De asemenea, slăbește senzația de foame și elimină grăsimile în plus, activând procesele metabolice.
 • Cafeină: Efectul ei este asemănătoare cu cel al taurinei, de aceea creatorii au decis să-l includă în lista componentelor. Cafeina sporește tonusul și stimulează eliminarea caloriilor în plus din organism.
 • Acid succinic: Ajută la eliminarea mai efectivă a toxinelor, luptă cu grăsimile și este responsabilul principal pentru regenerarea celulelor din organism.

Cum se aplică EcoSlim?

Deoarece produsul este un lichid, închis într-un flacon, puteți dilua 20-25 picături din produs în apă, după care amestecați. Vă recomandăm să consumați Eco Slim cu o jumătate de oră înainte de masă, de două ori pe zi. Aveți grijă să luați produsul la intervale egale de timp, optimal fiind la fiecare 12 ore.

Comandă, livrare și prețuri de Eco Slim

Produsul poate fi comandat ușor prin pagina web oficială a distribuitorului licențiat de Eco Slim pentru România. Singurul lucru care trebuie făcut de utilizator este să completeze formularul online, aflat pe pagină, cu datele sale actuale.

Este foarte important să lăsați un număr corect și actual de telefon, ca reprezentații companiei să vă poată contacta, să confirmați comanda și să stabiliți adresa livrării.

Livrarea se efectuează în termen de 3 zile lucrătoare, după confirmarea comenzii de pe teritoriul orașului București, iar termenul pentru restul localităților din România este de 7 zile. Fiecare persoană care profită de promoția actuală poate cumpăra Eco Slim cu o reducere exclusivă de -50%.

>> Puneți-vă comanda aici <<

Flaconul cu lichid este un produs unic, oferit în România pentru primă dată. Acesta este creat în institute din străinătate, cu o tehnologie specială și are certificat de calitate. Aveți grijă de figură sa și de sănătatea spiritului și corpului dvs. cu Eco Slim!

Nu uitați să vă grăbiți cu comanda dvs., ca să puteți beneficia complet de oferta actuală și să cumpărați produsul cu o reducere de -50%. Dvs. meritați tot ce este cel mai bun din lumea dieteticii, nu-l ratați!

9 thoughts on “Eco Slim – Ajutorul sigur pentru organismul dumneavoastra

 1. Lalinka
  martie 24, 2017 at 11:41 am

  Mulți dintre utilizatori împărtășesc în părerile sale despre EcoSlim, că produsul a făcut o minune pentru sănătatea lor și problemele lor cu supraponderabilitatea. În timp ce mare parte din celelalte produse asemănătoare de pe piață au un efect temporar sau parțial, acest produs reușește să vă asigure rezultate vizibile și rapide.

  1. Rodica
   aprilie 19, 2017 at 2:24 pm

   Buna ziua ,va rog spuneti-mi ce gramaj are un flacon Daca este destul pentru un ciclu de cure ?

 2. Mihaela
  martie 24, 2017 at 11:51 am

  Buna ziua,

  As dori sa știu dacă este recomandat și în timpul alăptării.

  Multumesc!

 3. Raluca Ponta
  mai 3, 2017 at 8:45 am

  Eu am comandat a ajuns azi coletul sper sa fie de folos !!

 4. Vicol
  iunie 3, 2017 at 1:23 pm

  Buna ziua.daca alaptez il pot folosit?multumesc

  1. Site Owner
   iunie 7, 2017 at 2:56 pm

   Nu este recomandabil.

  2. Nada
   iulie 13, 2017 at 4:34 pm

   din pacate nu se recoanda doamnelor insarcinate, sau care alapteaza

 5. MIHAELA
  iunie 13, 2017 at 11:09 am

  as dori sa stiu daca sunt hipertensiva pot lua picaturile ecoslim?

 6. itaKig
  noiembrie 11, 2019 at 4:48 am

  Ciao a tutti vengo dall’italia / itawero

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.