Zdorov Cremă cu Propolis – Adu-ți înapoi recursul radiant al feței tale!

Crema Zdorov Propolis este o soluție nouă a pielii pentru față care poate face față eficient suprafețelor pigmentate neuniform ale feței, liniilor fine, ridurilor, cercurilor sub ochi și umflăturilor.

Are abilitatea incredibilă de a aduce înapoi strălucirea tinerească, eliminând toate neregularitățile prezente pe suprafața epidermică. Îmbunătățește elasticitatea și face pielea moale și delicată la atingere.

Oamenii nu îmbătrânesc în același mod. Codul nostru genetic, care este pre-determinat atât de natură, cât și de părinții noștri, este cel responsabil pentru modul în care pielea noastră, în special cea facială, își pierde densitatea, integritatea și elasticitatea.

Modificările hormonale pot duce, de asemenea, la îmbătrânirea vizuală și la uscaciune. Corpul uman începe să producă cantități tot mai mici de hormoni importanți cu trecerea timpului, iar obiceiurile nocive cum ar fi fumatul obișnuit, consumul frecvent de alcool și consumul de alimente nesănătoase și bogate în grăsimi complică și mai mult situația.

Știați ca?

Efectul radicalilor liberi asupra organismului nostru nu trebuie, de asemenea, să fie subestimat și trecut cu vederea. Ele sunt în jurul nostru în orașul mare și sunt rezultatul mediului poluat în care trăim. Ele au un impact negativ profund asupra integrității structurii celulare, ceea ce reduce nivelul de colagen și elastină. Are nevoie de o nutriție suplimentară pentru a-și menține atractivitatea și strălucirea. Unele metode de dezintoxicare sunt foarte simple și ușor de făcut la domiciliu.

Observăm, de obicei, primele semne vizibile ale îmbătrânirii după ce am împlinit vârsta de 25 de ani. Acesta este momentul în care metabolismul nostru începe treptat să încetinească, iar celulele nu se mai pot regenera la aceeași viteză rapidă.

Companiile cosmetice oferă un număr de creme de față care ar trebui să contracareze impactul negativ al obiceiurilor noastre mai puțin bune și al mediului. Dar foarte puțini dintre aceștia sunt de fapt capabili să facă acest lucru. Zdorov Propolis Cream, totuși, a reușit să ajute mii de oameni din întreaga lume.

Să aruncăm o privire în ambalajul produsului.

Caracteristicile de bază ale cremei cu propolis Zdorov

Zdorov Crema cu propolis este o cremă hidratantă și regenerantă a pielii, care este perfect capabilă să readuca stratul epidermal al feței tale. Este ușor de aplicat, se poate utiliza și ca bază pentru machiaj.

Cel mai puternic avantaj față de concurenții de pe piață este formula 100% naturală, care conține un extract activ de propolis și ceară de albine. Produsul a fost dezvoltat de ani de zile de experți dermatologi de top și este pe deplin capabil să ofere rezultate fiabile și de lungă durată.

Aceste proprietăți sunt, de asemenea, evidente din faptul că are un certificat de calitate emis în UE și un număr unic de identificare. Elixirul unic al tinerilor este prezentat utilizatorilor ca o substanță cremoasă care elimină toate ridurile, induce elasticitatea și o strălucire moale, dar radiantă a pielii feței, în timp ce se îngrijește de integritatea bună, sănătoasă și restabilită a structurii celulare.

Elimină cu succes izbucnirea de acnee, rosacee, peeling de piele, transpirație excesivă și uscăciune. Efectuează conexiunile intercelulare în epidermă mai puternice și stimulează producția naturală de colagen și elastină în organism.

Crema Zdorov cu propolis Ingrediente principale:

Am menționat deja că ingredientele active ale cremei Zdorov Propolis sunt 100% extracte organice din produse naturale. Formula se accentuează puternic pe produsele din miere, bazându-se pe puternica lor acțiune antibacteriană, antiinflamatorie și regenerativă.

Hai să aflăm mai multe despre ingrediente:

 

  • Ceara de albine: are acțiune regenerativă, revigorantă și protectoare. Exprima capacitatea de a restabili tesuturile moi pentru totdeauna. Acționează ca agent preventiv activ împotriva deshidratării pielii, precum și a efectelor dăunătoare ale mediului și ale radicalilor liberi. Epiderma dobândește elasticitate, o strălucire moale și devine plăcută la atingere.
  • Propolis: Saturate cu antioxidanti care creeaza un strat protector pe suprafata pielii care protejeaza impotriva razelor UV nocive ale soarelui. Detoxifiază și are un efect regenerativ și anti-edematic. Aplicarea sa sistemică contracarează procesul de îmbătrânire.
  • Extract de ulei de măsline: bogat în fenoli utili, precum și vitaminele A și C. Efectuează suprafața epidermei moi și elastice și îmbunătățește circulația sângelui.
  • Ulei esențial de soia: Nivelul vitaminic E înregistrat, care întărește pielea și o hrănește în mod activ.
  • Extras de castane de cal: Include flavonoidele glucoside, saponine și esculin, care reduc nivelurile de permeabilitate capilară. Regenerează țesuturile moi.

Crema Zdorov cu Propolis Aplicare & Utilizare

Pielea feței trebuie curățată cu grijă și uscată, apoi crema de regenerare anti-îmbătrânire este aplicată cu mișcări delicate de masaj și este lăsată să se absoarbă complet. Aplicată numai seara. Induce o strălucire moale, dar radiantă pe pielea feței și își restabilește elasticitatea după primele două aparate.

Opinii clienți și experți Despre Crema Zdorov cu Propolis

Majoritatea oamenilor care folosesc Crema Zdorov cu Propolis sunt mulțumiți de rezultatele obținute. Aspectul de unguent are un puternic efect regenerativ și hidratant, făcându-l o alegere populară. Mii de dermatologi din întreaga lume îl recomandă în mod regulat pacienților săi din cauza acțiunii sale hrănitoare.

Comanda și livrarea Cremei de întinerire, anti-îmbătrânire:

Comandarea cremei cu propolis se face prin completarea unui formular online disponibil pe site-ul oficial al produsului. Clienții trebuie să lase un număr de telefon actualizat, astfel încât un reprezentant al companiei să îi poată contacta și să i se specifice detaliile de livrare. Acum ei pot beneficia de promovarea în curs de desfășurare și pot achizitiona crema cu o reducere de -50% din prețul inițial.

Utilizatorii care doresc să profite de ofertă ar trebui să se grăbească, întrucât articolele preferențiale au un număr limitat și promoția este valabilă până la epuizarea lor.
Crema Zdorov cu propolis – fântâna tineretii

Bucurați-vă de un aspect revigorat, tineresc și radiant fără a fi nevoie să utilizați alte produse cosmetice suplimentare. Luați crema hidratantă anti-îmbătrânire Zdorov Propolis, care conține ceară de albine și extracte de propolis și vei avea o piele naturală sănătoasă și frumoasă pentru totdeauna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *