Shark Cream, Formula de îmbunătăţire a mobilităţii cu extract de acizi graşi, Omega -3

Timp de citit: 5 min

Shark CreamShark Cream este un unguent a cărui formulă conţine un extract activ din acizii grași Omega-3 derivat de rechin. Compoziția sa naturală își propune să influențeze pozitiv senzaţia de mobilitate fizică și să ușureze deplasarea. Poate fi aplicat de persoane de toate vârstele, inclusiv de cei care suferă de durere și senzații de arsură la nivelul articulațiilor. Feedback-ul, recenziile și mărturiile utilizatorilor de pe forumurile online, au un ton pozitiv. Majoritatea comentariilor vorbesc despre performanţa produsului.

Dar, mai exact, cum aplic gelul de îmbunătățire a mobilității, Shark Cream? Ar trebui să urmez instrucțiunile de utilizare? Cât de strict trebuie să o fac? Există contraindicații? Ce spun clienții despre prezența eventualelor efecte secundare negative?

Crema de îmbunătățire a mobilității, Shark Cream, se regăseşte în catalogul de produse al cunoscutului producător „Sashera Med” Ltd. Compania are sediul la Kiev, capitala ucraineană. Compania se mândreşte cu o gamă variată de produse, fiind specializată în domeniul cosmeticelor organice naturale, fiind respectată de clienţii săi.

Doritorii pot achiziționa crema originală Shark Cream, prin intermediul site-ului oficial. Producătorul recomandă clienților să plaseze comenzile prin intermediul paginii web licențiate. Acesta este singurul mod prin care pot fi convinşi că au achiziționat produsul autentic. Doritorii trebuie să completeze formularul online disponibil pe site, cu numele şi datele de contact. Un operator va contacta persoana în cel mai scurt timp. Plata se efectuează în momentul livrării produsului (metoda COD: cash-on-delivery).

Mai multe detalii veţi afla, citind recenzia de mai jos, despre Shark Cream.

Proprietăţile acizilor graşi Omega-3

shark cream, dureri articulare, om

Extractul de acizi grași omega-3 din uleiul de pește, este obținut cel mai frecvent din somon, macrou, sardine sau hering. Dar poate fi extras din aproape orice tip de pește care are carne roșie sau înoată în mările reci sau în oceane. Aportul regulat al acestui tip de substanță este crucial pentru activitatea armonioasă a organismului nostru. De ce? Organismul nu le poate sintetiza de unul singur. Dar avem nevoie de ea, pentru ca procesele sale interioare să se poată desfăşura normal.

Când există o deficiență de acizi grași Omega-3, memoria şi capacitatea de concentrare scad semnificativ. Toate funcțiile creierului încetinesc, făcându-ne să ne simțim obosiți, epuizaţi. Acest lucru crește riscul de boli cardiovasculare, diabet, răceli, inflamații și acumularea de kilograme în greutate. Uleiul de pește normalizează nivelul ambelor tipuri de colesterol (HDL și LDL), ajutându-ne să absorbim ce consumăm. Produsele care conţin acest ingredient în compoziţie sunt printre cele recomandate pentru o digestie bună și pentru rezolvarea problemelor cu pielea după vârsta de 30.
De asemenea, este recomandată şi pentru sănătatea prostatei.

Acizii grași Omega-3 sunt de fapt o combinație de 9 grăsimi polinesaturate. Acestea sunt numite astfel datorită structurii lor moleculare. Cu alte cuvinte, asta înseamnă că includ o legătură dublă de carbon ω-3 (omega-3).

În special, acei acizi sunt:

 • Acid alfa linoleic (ALK / ALA);
 • Acid eospospanic (EPK / EPA);
 • Acid docosahexanoic (DHK / DHA);

Cum influenţează pozitiv organismul aceşti acizi?

dureri articulare, femeie

 • Îmbunătăţesc starea de spirit, creşte energia;
 • Elimină simptomele de depresie ușoară, anxietate și ale tulburărilor bipolare;
 • Reglează nivelul tensiunii arteriale, dar şi al celor două tipuri de colesterol;
 • Protejează împotriva radiațiilor UV;
 • Cresc corpurile cetonice din corp. Aportul zilnic recomandat pentru persoanele care urmează dieta ketogenă.

Legătura dintre uleiul de peşte şi sănătatea ficatului

Grupul de acizii grași omega-3, DHA și EPA, are un efect pozitiv asupra genelor. În special, cei responsabili de procesarea substanțelor de către ficat. Experimentele științifice efectuate la copii și adulți arată că prin consumul regulat pot fi prevenite bolile. Mai ales, steatoza non-alcoolică a ficatului.

Să aflăm mai multe despre efectul Shark Cream a cărei formulă este îmbogățită cu extract derivat de rechin Omega-3. Este ușor de aplicat. Compania care o produce este „Sashera-Med” Ltd, cu sediul la Kiev, capitala ucraineană. Un alt produs de succes al aceluiași producător este gelul Artrovex, o formula organică pentru persoanele active fizic.
Shark Cream (crema cu extract de ulei de rechin) este de asemenea foarte populară printre utilizatorii prezenţi pe forumurile online. Chiar și în forumurile de critici, puteți găsi feedback pozitiv. Să aflăm de ce.

Ce este, de fapt, Shark Cream?

shark cream, femeie

Produsul face parte din linia organică de produse cosmetice, fabricată de „Sashera-Med” Ltd. Scopul lor este de menţinere al unui nivel ridicat al activităţii fizice, dar şi al energiei, indiferent de vârstă. Compoziția sa este naturală. Formula se bazează preponderent pe un extract activ de grăsime de rechin. De asemenea, include și alte substanţe cu rol de a contribui la funcționarea corectă a creierului și la activitatea motorie.

Nu au fost raportate reacții adverse sau contraindicații. Cel puțin, nu în recenziile împărtășite de utilizatorii online care au testat-o. Comentariile celor mai mulţi utilizatori sunt pozitive.

Care sunt cele mai importante atribute ale cremei Shark Cream?

 

 • Îmbunătăţirea mişcării cu ajutorul unei formule organice cu extract de grăsime de rechin;
 • Dacă sunt respectate instrucţiunile de utilizare, nu vor exista efecte secundare neplăcute;
 • Livrare promptă la un preț acceptabil prin intermediul site-ului oficial;
 • Aplicare ușoară, cu o senzaţie plăcută de calmare;
 • Absorbție rapidă de către piele.

Atenţie! Lipsa reclamațiilor clienților cu privire la posibile efecte secundare neplăcute, nu face imposibilă apariţia acestora la nivel individual. Urmăriţi manualul de instrucțiuni actualizat periodic, inclus în ambalajul produsului de către compania producătoare. Acest lucru reduce la minimum probabilitatea apariției de reacții adverse.

Ce conţine Shark Cream?

Compoziția soluției care ameliorează sănătatea articulațiilor include doar extracte naturale, hipoalergenice. Ştiinţa le consideră sigure pentru aplicare regulată, pe toate.

shark cream, ingredientePrincipalele ingrediente pentru ale formulei organice, Shark Cream, sunt:

 • Extract de ulei de rechin: contribuie la regenerarea celulară a țesuturilor sinoviale. Hrănește și reglează activitatea metabolică. Îmbunătățește nivelul de energie și tonifică corpul. Îmbunătățește memoria și capacitatea de concentrare.
 • Extract de ulei de ricin: un agent antiinflamator. Este folosit pentru masarea și relaxarea articulațiilor dureroase, umflate.
 • Ulei esențial de shea: accelerează recuperarea, urmare a inflamațiilor articulațiilor, mușchilor și cartilajului.
 • Ulei esențial de mentă: pătrunde ușor în straturile pielii. Calmează, înmoaie și răcoreşte țesuturile umflate ale pielii.

Cum să aplici crema pentru durerile articulare?

aplica

Respectarea instrucțiunilor de utilizare a produsului cosmetic este obligatorie dacă doriți să evitaţi potenţialele efecte secundare negative. În prezent, nu există informații în feedback-ul utilizatorilor online despre prezența contraindicațiilor. Manualul de instrucțiuni este actualizat anual.

Trei paşi sunt necesari pentru aplicarea zilnică a cremei, Shark Cream.

 1. Aplicarea recomandată este de două ori pe zi: dimineaţa şi seara.
 2. Nu uitaţi să spălaţi şi să uscaţi pielea înainte de aplicarea cremei.
 3. Răspândiţi crema pe piele, prin mişcări circulare, masând bine suprafaţa pe care se aplică.

Cum comand crema la un preţ avantajos?

comand

Clienții care doresc să comande Shark Cream, trebuie să acceseze site-ul oficial. Acolo trebuie să completeze un formular, cu numele și numărul de telefon. Un reprezentant al companiei de distribuție va lua legătura cu persoana, pentru mai multe detalii, şi pentru adresa de livrare.

Campaniile promoționale regulate permit clienților achiziţionarea produsului la un preţ bun. Preţul este acelaşi indiferent de ţara în care se află clientul, doar că acesta este re-calculat atunci când există o diferență în moneda națională. Fii activ pentru a te menţine sănătos!

Mișcarea liberă, fără probleme, este viață. Înaintăm în vârstă și ne îmbolnăvim odată ce renunțăm la mişcare. Mâncarea sănătoasă și mişcarea zilnică sunt elementele cheie ale reţetei ce asigură bunăstarea emoțională și fizică, precum şi tonifierea activă a corpului.

Cuvânt de final: Shark Cream consolidează abilitățile motrice, grație unei formule active de acizi grași Omega-3. Este considerat de clienți ca un produs bun. Compania „Sashera-Med” Ltd. deţine deja un catalog solid de produse cosmetice naturale de succes. Shark Cream funcționează mai bine decât alte alternative prezente în piața online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.