Pulse of Life – Redă tonusul și îmbunătățește condiția generală

Timp de citit: 3 min

Pulse of life recenzii RomaniaViața încărcată de zi cu zi îi face pe majoritatea oamenilor să se simtă stresați și obosiți. Singurul gând al multora, după ce se întorc acasă obosiți după muncă, este să mănânce ceva și să se odihnească în fața televizorului, trăgând un pui de somn dulce. Deși gândul acesta ne pare foarte atrăgător, practicarea sa regular poate duce la apariția unor diferite simptome care ulterior se pot transforma într-o boală cronică precum artrită, diabet sau zgomot cardiac. Cum poate utilizatorul de rând să preia măsuri preventive împotriva contraindicațiilor?

IMPORTANT: Bratara The Pulse of Life nu mai este disponibila in Romania, a avut multe reclamatii de la utilizatori.

Pentru o inimă sănătoasă și un tonus în timpul antrenamentelor vă recomandăm Herz & Herz. Unul dintre cele mai populare suplimente la acest moment. Citiți recenzia completă a Herz & Herz.

Viața stabilă aduce cu sine multe lucruri pozitive. Problemele, însă, apar atunci când aceasta devine o viață „statică”. Societatea de azi, urbanizată și dezvoltată din punct de vedere tehnic și știențific, s-a obișnuit cu ideea că totul poate fi exersat în mod digital, cu excepția câtorva lucruri de care, în mod direct, depinde bunăstarea organismului.

Acestea sunt exercițiile fizice regulare, precum joggingul sau yoga, alimentarea corectă și sănătoasă, precum și stimularea regulară a căilor neurale, care sunt principalii responsabili pentru împrțirea substanețlor benefice de creier spre organele respective.

Ultimul lucru poate fi dobândit ușor prin participarea la diferite feluri de jocuri pentru dezvoltarea memoriei. Mulți dintre noi nu au timp suficient pentru astfel de distracții și au nevoie de alte metode pentru a rezolva problema.

De mulți ani încoace savanții și medicii încearcă să inventeze o metodă potrivită, cu ajutorul căreia fiecare să poată avea grijă de energia și tonusul corpului său. Aceasta a adus la apariția multor produse medico-cosmetice care nu aduc niciun fel de resultate, iar se bazează doar pe efectul placebo.

Recent pe piață a fost lansată brățara Pulse of Life care tonifiază corpul și mintea. Aceasta conține cantități mari din mineralul turmalină, folosită de secole în medicina tradițională ayurvedică și cea thailandeză, și care este o metodă des întâlnită pentru relaxare în timpul meditației sau exercițiilor de yoga.

Știați că …?

Turmalina, care face parte din substanțele active din Pulse of Life, este denumită astfel datorită faptului că de obicei se găsește în câteva culori diferite – galben, verde, maro, albastru, roz sau roșu. Când numele acesteia este tradus literal,înseamnă “o piatră care atrage scrumul”.

Mai jos urmează o descriere în detalii a tuturor efectelor așteptate de produsul Pulse of Life. Să vedem care sunt acestea.

Acțiunea brățării Pulse of Life – Cum este?

Acțiunea brățării Pulse of LifeEfectele așteptate de brățara Pulse of Life pot fi descrise precum unele pozitive asupra câmpului biomagnetic al individului respectiv. Brățara este o metodă tonifiantă care poate aduce la normalizarea ritmului cardiac, precum și poate avea un efect pozitiv asupra circulația sângelui și să stimuleze corpul uman să se simtă mai energizat.

Ritmul vital devine mai puternic, ceea ce îi îndeamnă pe oameni să facă mai multă mișcare și să participe la mai multe activități psihice și fizice.

Substanțele active din Pulse of Life – Care este efectul lor?

Brățara pentru îmbunătățirea tonusului organismului are două ingrediente principale. Partea sa care joacă rolul unui lănțișor și care o ține legată ferm de încheietura mâinii este fabricată din silicon, care este rezistent la întindere și apă.

Celelalte componente din brățara PulseofLife sunt:

 • Extras din cristale de turmalină: Calitatea principală a mineralelor este capacitatea lor de a absorba microundele electromagnetice, care au o radiație negativă și pot provoca apariția multor boli și a stresului. Turmalină absoarbă aceste radiații și le transforma în particule încărcate pozitiv. Corpul își calmează ritmul și astfel apare senzația de armonie.
 • Scrum vulcanic: Extrasul activ din scrum vulcanic ajută la detoxificarea reușită a organismului și acesta este unul din motivele de ce este inclus ca un ingredient activ în conținutul produsului Pulse of Life. În afară de aceasta, scrumul vulcanic este un dezinfectant natural care absoarbă particulele fine de praf din porii pielii, însănătoșind structura ei. Celălalt efect este îmbunătățirea circulației sângelui din corp.

efectul

Comandă Pulse of Life – Cum se procedează?

Brățara pentru armonizarea balanței interioare și exterioare din organism este distribuită de distribuitorul licențiat pentru teritoriul României. Comanda produsului Pulse of Life poate fi făcut ușor prin site-ul oficial.

Utliziatorii trebuie să completeze un formular, lăsându-și numele și un număr actual de telefon. Până în câteva zile un reprezentant al companiei va lua legătura cu ei ca să confirme adresa livrării.

Doar acum clienții pot profita de prețul promo special al brățării PulseofLife, având o reducere de -50% față de prețul original. Fiecare persoană care vrea să cumpere produsul cu reducere, trebuie să facă rezervare acum, deoarece cantitățile sunt limitate.

Pulse of Life – Armonizează legătura între corp și minte!

Pulse of Life brăţară

Ingredientele active turmalină și scrum vulcanic fac brățara utilă în creșterea nivelului de energie și în armonizarea totală a organismului. Cei care au simțit efectul produsului Pulse of Life, se simt mai tonifiați și vitalizați.

Utilizatorii care vor să dobândească armonia între corp și minte o pot face ușor acum cu ajutorul brățării PulseofLife!

IMPORTANT: Bratara The Pulse of Life nu mai este disponibila in Romania, a avut multe reclamatii de la utilizatori.

Pentru o inimă sănătoasă și un tonus în timpul antrenamentelor vă recomandăm Herz & Herz. Unul dintre cele mai populare suplimente la acest moment. Citiți recenzia completă a Herz & Herz.

3 thoughts on “Pulse of Life – Redă tonusul și îmbunătățește condiția generală

 1. Renata Dolgorukova
  aprilie 12, 2017 at 7:45 am

  Se pare că utilizatorii sunt de acord cu ei, precum putem vedea din multele păreri pozitive despre brățara Pulse of Life, care pot fi găsite în spațiul online. Marina Cristea, 54 de ani, din Bacău spune că pulsul ei s-a normalizat după ce a început să poarte brățara cu turmalină, iar acum energia sa s-a reîntors, așa că se poate plimba zilnic în parc.

 2. Bozena Zh
  aprilie 12, 2017 at 7:47 am

  Mulți medici de peste tot din lume recomandă purtarea regulară a brățării Pulse of Life pentru tonifiere și detoxificare a organismului, deoarece aceasta armonizează metabolismul și intensifică senzația de energie.

 3. Mircea Dobre
  aprilie 13, 2017 at 8:28 am

  Mircea Dobre, 61 de ani, din Turnu Măgurele de asemenea ne povestește despre schimbările pozitive care au apărut la el, după ce brățara Pulse of Life a apărut în viață lui. Purtarea acestui accesoriu l-a ajutat și el nu mai are probleme cu circulația sângelui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.