Mulberry’s Secret – Ser de Albire Pentru un ten Uniform

Mulberry’s Secret este o cremă de nouă generație pentru combaterea problemelor de pigmentare a pielii. A fost testat clinic și certificat pentru calitate, datorită ingredientelor sale active naturale și eficienței dovedite.

Când majoritatea oamenilor aud despre cremele de albire, își imaginează substanțele invazive care pot duce la o serie de alte probleme ale pielii. Același lucru este valabil și pentru diferitele procedee cosmetice, inclusiv pentru cele laser, care vă oferă un ten uiform.

IMPORTANT! Începând cu mai 2020, serul Mulberry’s Secret nu va fi produs și, în consecință, nu poate fi achiziționat pe teritoriul România. Vă recomandăm să încercați serul alternativ Rechiol. El primește nenumărate opinii pozitive și recenzii în forumurile online de frumusețe și întinerire.

Porii de pigmentare și perturbări ale tenului se pot datora unui număr de motive. Este, practic, un echilibru întrerupt în producția de melanină. Aceasta se datorează predispoziției genetice, alimentației necorespunzătoare și stresului, privarea de nutrienți importanți, pierderea de vitamine și minerale. Pigmentarea este o consecință a tulburărilor hormonale și este rezultatul acneei deteriorate a pielii. De asemenea, distingem pigmentul de vârstă care vine cu anii, precum și pigmentarea sub influența razelor UV dăunătoare.

Știați ca?

Melanina este un termen general pentru un grup de pigmenți responsabili pentru culoarea întunecată a pielii, părului, irisilor. Factorii de mai sus au ca rezultat supraproducția melaninei. Ca rezultat, obținem ceea ce se numește hiperpigmentare și tulburări ale tenului.

Pe de altă parte, dacă există deficit de melanină în corpul nostru, albirea poate să apară fără producția de pigment. În plus, în cazul vitiligo, zonele depigmentate sunt observate, cu alte cuvinte, noi am deranjat sinteza melaninei din nou. Prin urmare, este necesar să se atingă un echilibru între supraproducție și sinteză redusă.

Serul Mulberry se ocupă de menținerea echilibrului astfel încât tonul pielii să fie neted și chiar fără pete întunecate sau decolorate. Mai multe informații despre compoziția efectivă și modul de acțiune pot fi găsite în următoarea recenzie.

Care este Crema Mulberry’s Secret?

Mulberry’s Secret este un ser de albire, fructul eforturilor de lungă durată ale dermatologilor și experților în produse cosmetice. Este construit pe o tehnologie inovatoare numită Omega Light, cu caracteristici care să răspundă sintezei echilibrate de melanină.

Curiozitate:

Oamenii merg la plajă pentru a obține un bronz apetisant. Va fi mult mai saturat dacă organismul nostru produce mai multă melanină. Dar, deoarece este determinat genetic, puteți îmbunătăți procesul de bronzare prin consumul anumitor tipuri de alimente care ajută la producerea acestuia. Când vă duceți la plajă și doriți bronz întunecat și intens, puneți accentul pe alimentele bogate în vitaminele A, E și C, precum și pești, avocado și chiar fasole, arahide și banane care sunt bogate în ambii aminoacizi – tirozină și triptofan, imperativ pentru producerea de melanină.

Complexul de ingrediente active ale Cremei Mulberry’s Secret pentru albire are grijă nu numai de frumusețea pielii, ci și de sănătatea sa.

Ce conține Serul Mulberry’s Secret?

După cum am menționat deja, serul este blând, nu provoacă iritare și nu este agresiv pentru piele. Nu conține parabeni, agenți de colorare și produse animale. Este testat dermatologic și nu include substanțe chimice agresive. Ingredientele sale testate asigură hidratarea în profunzime a pielii și tonul celulelor. Dezvoltat cu tehnologia Omega Light, acesta conține:

  • Extractul de dud – are o funcție nutritivă bine definită, tonifică pielea și îi conferă o strălucire naturală și sănătoasă.
  • Extractul de crin alb – previne hiperpigmentarea în zonele afectate ale pielii.
  • Complexul terapeutic – betaina, extract de lemn dulce și acid lactic ajută la reglarea echilibrului melaninei în piele și a producției sale.
  • Complexul de recuperare – uleiul de rozmarin, vitamina E și caolinul restabilește nivelele normale de melanină și chiar uniformizeaza tenul.
  • Complex de protecție – panthenol și alantoină pentru protejarea pielii împotriva factorilor externi care provoacă hiperpigmentare.

Serul de albire de dud și crin alb este potrivit pentru toate tipurile de piele și nu are efecte secundare negative. Are o acțiune blândă, dar intensă, care ajută la restabilirea tenului uniform și strălucirea sănătoasă a pielii.

Cum să Aplicați Mulberry’s Secret?

Mulberry’s Secret de albire este ușor de utilizat acesta nu necesită efort sau utilizarea de unguente suplimentare sau produse complementare.

1. Aplicați uniform pe pielea curată, acoperind fața și gâtul.
2. Masati ușor și aplicați suplimentar pe zonele cu hiperpigmentare.
3. Aplicați o dată pe zi, de preferință seara.

Durata recomandată a utilizării cremei de albire Mulberry’s Secret este de 4 săptămâni.

Comanda și Livrare

Comandați Mulberry’s Secret prin intermediul site-ului distribuitorului licențiat completând formularul de comandă furnizat acolo. Așteptați un apel de la un operator pentru a discuta detaliile comenzii, cum ar fi cantitatea și adresa de expediere.

Plata se face la livrare, când primiți coletul cu Mulberry’s Secret. De asemenea, puteți beneficia de o reducere de 50%, parte a campaniei promoționale actuale pentru ser. Timpul de livrare depinde de partea din țara în care vă aflați și de stocul disponibil. Este nevoie de până la 5 zile lucrătoare.

Piele Tonificata si Radianta cu Mulberry’s Secret

Pigmentarea pielii nu este o problemă de vârstă. De asemenea, se datorează unui număr de factori externi care nu depind de noi și cu greu pot fi combătuți. Fiecare doamnă visează la un ten frumos și o strălucire sănătoasă pentru pielea ei. Acum, acest lucru este posibil pentru a obține ce dorim fără proceduri invazive și produse cosmetice agresive cu substanțe chimice. Comandați noul ser de albire Mulberry’s Secret. Compoziția sa naturală va avea grijă de piele, va tonifia tenul, îmbunătățind starea generală!

IMPORTANT! Începând cu mai 2020, serul Mulberry’s Secret nu va fi produs și, în consecință, nu poate fi achiziționat pe teritoriul România. Vă recomandăm să încercați serul alternativ Rechiol. El primește nenumărate opinii pozitive și recenzii în forumurile online de frumusețe și întinerire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *