Goji Cream – Beneficiați de efectul regenerativ al cremei

Timp de citit: 3 min

Precum știm cu toții, ridurile sunt încrețiture vizibile de pe suprăfața pielii. Acestea apar ca rezultat al proceselor biologice naturale din organismul nostru, care duc la îmbătrânirea treptată a corpului. Fiind semnele de suprăfață ale bătrâneții, ridurile se formează ca rezultat al activității zilnice a mușchilor faciali. Pe parcursul timpului la aceasta se adaugă și procesul de pierdere a elasticității pielii.

Mai sunt și alte cauze care duc la pierderea aspectului proaspăt și tânăr. La femei, aceasta este oprirea ciclului menstrual. Pe parcursul anilor, pielea începe să primească cantități mai mici de oxigen și astfel apar riduri noi, iar cele vechi devin și mai adânci.

În zilele noastre există diferite metode, proceduri și terapii care luptă cu semnele superficiale ale timpului. Unele produse sunt mai efective, factorul esențial fiind prețul și gradul intervenției la care pacientul este supus. Chirurgia plastică este considerată măsura cea mai radicală, luată de multe doamne ca să-și recupereze aspectul tânăr.

Spre fericirea tuturor, pe piață pot fi găsite și unele mijloace nu atât de drastice care de asemenea au un efect puternic în lupta cu ridurile și îmbătrânirea pielii. În plus, prețul lor este mai convenabil, iar timpul de aplicare este mai lung. La momentul acesta, unul dintre produsele cele mai cunoscute de pe piață se numește Goji Cream.

Ce este Goji Cream?

Producătorii produsului definesc Goji Cream ca o cremă de ultimă generație. Trebuie să mărturisim, că este vorba de una dintre cele mai cunoscute creme împotriva îmbătrânirii, mai ales printre femeile din țara noastră. Crema este testată clinic, iar în formula ei sunt incluse diferite ingrediente. O parte din acestea au efectul unui mecanism de apărare împotriva razelor ultraviolete, iar altele ajută la regenerea elementelor active biologic care restructurează celulele pielii.

Crema posedă proprietatea de a alimenta pielea cu o gamă largă de vitamine, aminoacizi și microelemente. O altă caracteristică semnificativă a cremei Goji Cream este propiretatea ei de a activa producția naturală de colagen în stratele adânci ale pielii. Astfel piele își recapătă elasticitatea, prospețimea și aspectul tânăr.

Conținut și proprietăți ale produsului Goji Cream

Proprietatea principală și benefică a cremei Goji Cream este faptul, că aceasta încetinește procesul de îmbătrânire a celulelor, normalizând funcționarea lor. Faptul acesta este dovedit de testele și analizele clinice prin care produsul a trecut, înainte de a fi lansat în producție și pentru utilizare. În conținutul acestuia intră o gamă largă de vitamine și minerale, precum și biotină. Acestea creează o moleculă grea care poate să pătrundă în straturile mai adânci ale pielii și să aibă un efect regenerativ.

Goji Berry sunt fructele care sunt componentul principal la producția cremei împotriva ridurilor. Fructele sunt bogate în aminoacizi care, la rândul lor, posedă proprietăți puternice antioxidante. Datorita acesteia, efectul activ al cremei durează 24 de ore. Aminoacizii au efectul unui burete care ia pierderea transepidermală a apei. Printre calitățile și elementele principale ale fructelor Goji Berry putem găsi:

 • 20 dintre cei mai valoroși aminoacizi
 • Un conținut ridicat de Vitamina С
 • Vitamina Е
 • Fier
 • Vitamina В complex
 • Betaină

Părerile utilizatorilor despre Goji Cream?

Într-un mod obiectiv putem face concluzia că produsul Goji Cream este o cremă cu eficiență dovedită și confirmată nu numai de multe cercetări, ci și de clienții mulțumiți care au decis să se încredințeze produsului, pentru a obține un efect revigorant asupra pielii sale. Doamnele spun că în căutarea unei metode de luptă împotrivă îmbătrânirii, au avut cerința principală ca produsul să aibă o eficiență ridicată și să nu manifeste efecte secundare.

>> Comandați Online Acum <<

Instrucții de utilizare a produsului Goji Cream

Este necesar să folosiți produsul în fiecare zi. Aplicarea se face repede și ușor, urmărind doar aceste 3 etape:

 • Curățați pielea de murdăria acumulată cu tonic sau cu alt produs de curățare la alegerea dvs.
 • Aplicați crema pe suprăfața curățată a pielii. Masați cu mișcări circulare, evitând zona ochilor.
 • Chiar în timpul aplicării cremei veți simți strângere a pielii. Aceasta deja este hidartată, iar efectul cremei Goji Cream va dura în următoarele 24 de ore. Aplicați din nou înainte ca perioada aceasta să se termine.

Preț, comanda și livrare a produsului Goji Cream

Crema Goji Cream este oferită cu o reducere de 50%. Prețul actual este 159 de lei, în loc de 318 de lei. Ca să obțineți produsul este nevoie să completați formularul de pe pagina web oficială, oferind datele necesare pentru efectuarea livrării. Achitarea se efectuează la primirea cremei, cu plata la livrare.

One thought on “Goji Cream – Beneficiați de efectul regenerativ al cremei

 1. Iordache Elena
  aprilie 21, 2017 at 7:46 pm

  My order was on 14-th, when do I get it?
  Thank you.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *