FitoBalt – Aveți grijă de sănătatea sistemului imunitar al dvs

Sentimentul de oboseală, lipsa constantă de energie și sănătatea șubredă, de care nu găsim motive concrete, sunt legate adeseori de stresul cotidian și lipsa de timp liber în care să ne odihnim bine. Uneori, însă, ni se pare că odihna nu este completă. Aici apare întrebarea: „De ce se întâmplă aceasta?”. De mai multe ori răspunsul nu poate fi observat cu ochii, deoarece este microscopic și se găsește în noi înșine. Aceștia sunt paraziții care transformă organismul uman în habitatul lor natural, astfel perturbând funcționarea normală a organelor.

Majoritatea oamenilor evită tema despre paraziți, crezând că această problemă nu li se poate întâmpla lor. În realitate, prezența paraziților rareori duce la simptome specifice, așadar aceștia pot descoperiți numai prin ajutorul unui control medical. Statisticile spun că mai mult de 70% de oamenii de peste tot din lume poartă în sine paraziți, nu numai în intestine, ci și în altele organe.

Ce este FitoBalt?

FitoBalt este un ceai inovativ care ajută la curățarea organismului de paraziți. Daunele din corpul uman, care pot fi create de paraziți, pot fi prevenite cu acest produs din plante medicale și astfel să vă bucurați de rezultatele poztive. Probabil vă întrebați de ce este atât de important să ne curățăm organismul, în timp ce omul trăiește cu paraziții dintotdeauna? Iată câteva motive bune:

 • În mod direct sau indirect, paraziții sunt responsabili pentru apariția a 80% din bolile de care suferim pe parcursul vieții noastre;
 • Sistemul imunitar slăbește sub influența paraziților, ceea ce ne face mai vulnerabili la boli;
 • Infecțiile duc la pierderea vitaminelor și la epuizarea rezervelor de calciu, magneziu și fier, astfel creând un dezechilibru hormonal total;
 • Paraziții stimulează crearea alergiilor și dăunează organelor vitale, precum ficatul și pancreasul;
 • La adolescenți pot duce la cazuri grave de anemie, creștere anormală sau probleme cu memoria.

De acees ceaiul paraziticid FitoBalt vă oferă o metodă curată și efectivă pentru lupta cu paraziții. Acesta are un efect benefic asupra tuturor felurilor de infecții parazitare, ciuperci sau protozoare. Produsul ajuta la recuperarea daunelor create și are un efect detoxifiant. FitoBalt poate fi luat și în mod profilactic, ceea ce ajută întărirea sistemului imunitar și la îmbunătățirea călității vieții.

De ce Avem Nevoie de FitoBalt?

Poluarea mediului înconjurător și stresul cotidian au efectul lor negativ asupra sistemului nostru imunitar. Știm numai despre o mică parte din paraziții care atacă organismul uman, ceea ce face inutilă chiar și diagnostică modernă.

>> Puneți-vă comanda aici <<

Sunt puține simptome care ne pot alarma despre prezența unor paraziți în organism. Printre acestea sunt declanșarea unor reacții alergice, oboseala cronică, durerile dese de cap, durerea în articulații și mușchi, pierderea poftei de mâncare și problemele cu somnul. Toate acestea sunt simptome suspicioase, care ne duc la gândul că trebuie să consultăm medicul, să începem un tratament și să ne curățăm organismul. FitoBalt este o metodă bună de a începe campania împotriva paraziților și intoxicării.

Efectele din Utilizarea Produsului FitoBalt

Ceaiul de curățare paraziticid FitoBalt întărește sistemul imunitar, ucide virusurile și paraziții, elimină efectele din acțiunile lor în organism. Datorită ingredinetelor sale, ceaiul are un efect antiinflamator. De asemenea ajută la eliminarea mai rapidă a toxinelor, acumulate în ficat. Ceaiul are ca efect și recuperarea funcțiunii normale ale stomacului și inhibă manifestarea reacțiilor alegrice.

FitoBalt nu este un ceai simplu. Rețeta sa este testată de-a lungul secolelor și este cunoscută cu denumirea sa “ceaiul antiparazitic al monahilor ”. Acest produs este inspirat de rețeta originală a ceaiului monahilor din secolul al XIX-lea.

Ceaiul antiparazitic FitoBalt ajută la întărirea sistemului imunitar și la curățarea organismului, ceea ce le dă posibilitatea de a se dezvolta și a funcționa într-un mod normal. Consumația regulară a ceaiului poate ajuta la îmbunătățirea multor aspecte ale sănătății, precum și a condiției totale ale sistemului imunitar.

Ingredientele ceaiului au ca efect îmbunătățirea aspectului pielii, unghiilor și al părului, nutriționându-le și întărindu-le astfel. Un alt efect pozitiv al consumației ceaiului FitoBalt este ameliorarea digestiei și regularea metabolismului, astfel încăt procesele devin mai eficiente. În afară de acestea, FitoBalt posedă un gust bun și o aromă puternică a plante medicale, ceea ce îl face o băutură tonifiantă minunată.

FitoBalt – Gustul Sănătății

FitoBalt este un produs natural cu multe avantaje și efecte pozitive. Funcția sa principală este a ajuta curățarea organismului în timp de 3 săptămâni, aplicând o dietă echilibrată și consumând multe lichide. Conținutul ceaiului FitoBalt este complet de plante medicale, nu conține impurități și nu se manifestă efecte secundare nedorite.

Ingredientele principale ale ceaiului FitoBalt sunt frunze de mesteacăn, scoarță de stejar, calendulă, mentă, pelin, mușețel, coada șoricelului, salvie medicală și multe alte ingrediente utile. Are un gust dens și o aromă plăcută. Conținutul său ecologic îl face o alegere bună pentru lupta împotriva paraziților.

Mod de Utilizare și Comandă

FitoBalt trebuie consumat în timp de 21 de zile, iar în caz de infecții mai serioase consumația poate fi prelungită. O lingură din FitoBalt se dizolvă în 200 ml de apă fierbinte. Lăsați amestecul să se răcească și să se infuze timp de 30 de minute, ca toate substanțele benefice să se elibereze. Consumați câte un pahar cu ceai o dată pe zi.

FitoBalt poate fi comandat doar online, prin completarea formularului de livrare. Distribuitorul oficial pentru România nu dispune de magazin fizic de unde să puteți cumpra ceaiul pe loc, iar produsul nu poate fi găsit la farmacie. Plata se efctuează la livrarea comenzii. Timpul de livrare durează între 3 și 5 zile, în funcție de disponibilitate și de zona livrării. La acest moment, FitoBalt se oferă la un preț promoțional cu o reducere de 50%.

2 thoughts on “FitoBalt – Aveți grijă de sănătatea sistemului imunitar al dvs

 1. Nicusor Gabriel
  May 3, 2017 at 7:59 am

  Un prieten a comandat acest produs si este foarte multumit Vreau sa intreb in cat timp ajunge comanda?

 2. Raluca Ponta
  May 3, 2017 at 8:43 am

  Eu am comandat a ajuns azi coletul sper sa fie de folos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *