Black Mask – Pentru pielea problematică

Fiecare fată și femeie tânără dorește să aibă o piele netedă ca porțelanul – fără acnee, puncte negre și alte. Se pot găsi multe proceduri și produse profesionale care pot fi folosite pentru grija completă pentru față și pentru îmbunătățirea condiției pielii dvs..

Acum este disponibilă și pelicula inovativă Black Mask, care va avea grijă de zonele problematice de pe fața dvs. Produsul va trata acneea și punctele negre cu ajutorul formulei sale naturale și puternice, care este o metodă profesională de curățare completă.

Black Mask și formula sa unică

Black Mask – pelicula nu are contra indicații și conține doar ingrediente naturale, care curăță pielea în adâncime, delicat și complet.

Formula conține:

  • Cărbuni de bambus – Cărbunii de bambus sunt un mijloc preferat de a desfunde și a micșora porii de pe față. Eficiența lor duce la îndepărtarea punctelor negre. Micșorarea porilor previne reapariția punctelor negre, provocată din cauza murdăriei.
  • Provitamina B5 – conținutul de vitamine și minerale combinate cu atenție în formula produsului Black Mask ajută la înmuierea și hidratarea pielii. Provitamina B5 o face mai elastică, netedă și elimină inflamațiile, care apar în urma unei iritații.
  • Germeni de grâu – germenii de grâu, care sunt foarte bogați în vitamine și minerale, au un efect benefic asupra elasticității pielii dvs. În afară de a curăța-o în adâncime, aceștia ajută la netezirea ridurilor și a liniilor, hidratează și tonifiază pielea.
  • Ulei de grepfrut – uleiul de grepfrut este un mijloc efectiv de normalizarea funcționării glandelor sebacee. Împreună cu efectul cărbunilor de bambus, ajută la curățarea și închiderea porilor. În acest fel, apariția punctelor negre se reduce într-un mod semnificativ.

BlackMask – cu pielea problematică

Când nu-i dăm nicio atenție pielii problematice și nu avem grijă de aceasta, procesul de inflamație nu se întrerupe. Stoarcerea coșurilor duce la împrăștierea secrețiilor și a puroiului peste pielea sănătoasă din jur. Astfel, problemele cu acneea se extind și, de mai multe ori, se agravează.

De aceea dermatologii recomandă ca folosirea unor produse naturale să fie inclusă în grija zilnică de piele. Pelicula Black Mask împotriva acneei și comedoanelor este foarte populară datorită conținutului său natural, fără chimicale și substanțe nedorite.

De ce să ne încredințăm pielea produsului Black Mask?

Black Mask este o alternativă foarte bună a procedurilor agresive cu laser sau exfoliant, la care se supun mulți care vor să se elibereze de imperfecțiunile de pe piele. Conținutul produsului este 100% natural. Formula îmbogățită cu provitamină B5 curăță pielea elimină imperfecțiunile, oferind pielea unei griji complete. Black Mask nu are contra indicații și are un preț accesibil. În afară de aceasta, produsul este foarte ușor de folosit și este potrivit pentru fiecare tip de piele:

  1. Aplicare – curățați în prealabil pielea de fard și alte produse cosmetice, pe care le-ați aplicat pe piele, și acoperiți zonele problematice cu un strat abundent de pelicula Black Mask. Aveți grijă ca produsul să nu ajungă în ochi. Evitați zona din jurul lor, precum și zonele cu răni deschise sau cu inflamații.
  2. Acțiune – este necesar să așteptați 25 de minute, ca masca să se usuce complet. Aceasta este elastică și în timpul uscării și întăririi, substanțele active din Black Mask va intra în piele.
  3. Înlăturare – înlăturați cu atenție masca întărită, ca și cum dezlipiți un sticker. Clătiți resturile cu apă călduță și uscați pielea dvs. cu o cârpă moale.

Vă recomandăm să folosiți pelicula Black Mask de trei ori pe săptămână. Perioada completă de terapie durează o lună. Pentru siguranța dvs., înainte de prima utilizare, aplicați o cantitate mică din produs pe pielea mâinii. Așteptați 20 de minute și dacă nu apare nicio reacție, puteți continua cu aplicarea produsului pe față.

>> Comandați Online Acum <<

Black Mask – Părerile utilizatorilor

Black Mask – Prețuri și Comanda

La acest moment, distribuitorul pentru România oferă pelicula Black Mask la prețul recomandat, cu o reducere de 50%. Promoția este valabilă până la epuizarea cantităților disponibile. Puteți comanda pelicula originală Black Mask doar de pe site-ul distribuitorului oficial, completând formularul scurt.

Operatorul distribuitorului va lua legătură cu dvs. ca să stabiliți condițiile livrării. Aceasta se efectuează în timp de 3 zile lucrătoare, pentru zona Bucureștiului, și până într-o săptămână pentru restul țării. Achitarea comenzii se efectuează la primire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *